OSTAJU SAMI ZATO ŠTO VOLE SAMI SEBE Tri horoskopska znaka vjeruju da se svijet vrti oko njih

Neke osobe možda imaju „bezgranične“ zablude o tome u kolikoj su mjeri važne, pa su lišene osjećaja srama, ali psiholozi tvrde da su vjerovatno srećnije  od većine ostalih ljudi.

Ovakvo samoljublje najviše se ogleda kod predstavnika tri horoskopska znaka. Evo koji su:

Bik

Bikovi, posebno žene, vole da se dive sebi. Ako ih pitate koga smatraju najljepšom osobom na svijetu, onda će sa velikom vjerovatnoćom reći da su najljepši oni sami. Veoma su ponosni na sebe. Oni su sami sebi savršeni, čak iako priznaju da teba da krenu u teretanu i smršaju koji kilogram. Vrlo je vjerovatno da ćete u njegovom telefonu pronaći dosta selfija, Bik je veliki narcis.

Blizanci

Oni mogu da pruže ljubav drugoj osobi, ali su ta osjećanja za njih na drugom mjestu. Sebi su uvijek prioritet. Blizanci vole sebe, ali nisu narcisi, jednostavno ne osjećaju potrebu da vode računa o prioritetima drugih ljudi. Njima je više od bilo koga potrebna sloboda u vezi. Ako nešto žele, onda ste ili uz njih ili ne, oni neće mijenjati svoju odluku. U principu, možete živjeti sa njima ako ste dosta tolerantni. Blizancima može biti izuzetno teško da zbog svoje prirode ostvare trajnu ljubavnu vezu.

Lav

Lavovi rade sve za sebe, ali ne kriju to kao Blizanci. Takođe imaju želju da se dive sebi kao Bik. Lavovi su najponosniji ljudi na svijetu. Postoje periodi kada rade stvari za druge, ali to je rijetko. Oni ne zaboravljaju pomoć onih oko sebe, ali pomažu drugima samo kada sami nemaju nikakvih problema ili ako na taj način mogu da poboljšaju svoju reputaciju.

OSTAJU SAMI ZATO ŠTO VOLE SAMI SEBE Tri horoskopska znaka vjeruju da se svijet vrti oko njih Aloonline.ba.

  OBAVIJENI VELOM TAJNE Najmisteriozniji horoskopski znakovi

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi