Općina Prozor – Rama • Rezultati ponovljenog procesa izbora predstavnika/ce organizacija civilnog društva (OCD)

općina prozor - rama • rezultati ponovljenog procesa izbora predstavnika/ce organizacija civilnog društva (ocd)

29.03.2023. 10:17

Ponovljeni poziv članovima/icama organizacija civilnog društva sa područja općine Prozor-Rama da se prijave za učešće u Evaluacijskoj komisiji je objavljen na općinskoj web stranici 27. marta/ožujka, te je trajao od 27. do 28. marta/ožujka 2023. godine.
 
Do predviđenog roka, prijavio se jedan (1) kandidat, i to:

  1. G. Antun Kovčalija, ispred Udruge građana „Hereditas Prozor-Rama“, čija je prijava stigla 28. marta/ožujka 2023. godine.

G. Kovčalija posjeduje iskustvo u nevladinom i javnom sektoru gdje je bio angažiran na različitim funkcijama – kao pomoćnik u nastavi, koordinator arheoloških poslova, višegodišnji član Udruge građana „Božja pobjeda“, te predsjednik matične udruge „Hereditas Prozor-Rama“ od oktobra/listopada 2022.
 
Zbog činjenice da se do predviđenog roka prijavio samo jedan predstavnik civilnog društva, predstavnici Općine Prozor-Rama i predstavnici UNDP/ReLOaD2 projekta su konstatirali da se neće provoditi proces glasanja, te da nema smetnji da se isti izabere za člana Evaluacione komisije.
 
Predstavnik civilnog društva će biti imenovana Rješenjem o imenovanju komisije od strane načelnika.
 
Članovi Evaluacione komisije koju čine predstavnik/ca civilnog društva sa područja općine Prozor-Rama, dva predstavnika/ce Općine Prozor-Rama i dva predstavnika/ce UNDP/ReLOaD2 projekta će dogovoriti termin evaluacije pristiglih projekata.prozor-rama.org

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas