Općina Prozor – Rama • Poziv na 3. mentorski sastanak

općina prozor - rama • poziv na 3. mentorski sastanak

13.03.2023. 09:00

Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na trećem mentorskom sastanku u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) u općini Prozor-Rama
 
Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2 u saradnji sa Općinom Prozor-Rama objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) za učešće na trećem mentorskom sastanku. Sastanak je prilika za OCD da sa mentorom javno prodiskutiraju eventualna poboljšanja projektnih prijedloga (bez uplitanja u konkretne projektne ideje).
 
Treći sastanak sa mentorom će biti organiziran u petak, 17.3.2023. godine sa početkom u 11,00 sati u prostorijama općinske uprave, Ulica Kralja Tomislava bb. Potvrdu o prisustvu na mentorskim sastancima potrebno je poslati na [email protected] ili [email protected].
 
U svrhu transparentnosti, zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će također biti objavljeni na stranici Općine Prozor-Rama. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za OCD koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom.
 
Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) financira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).prozor-rama.org

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas