ONI SE NE PODNOSE Ovi horoskopski znakovi nikako ne mogu zajedno

Blizanci i Blizanci

Dva puta po dvije slične ličnosti stalno su na ivici konflikta. Kada imate dva Blizanca, imate dvije moguće situacije – doživotne najbolje prijatelje ili neprijatelje. Kada su Blizanci u pitanju – nema sive zone.

Škorpija i Vodolija

Radi se o dvije potpuno suprotne ličnosti, različitih shvatanja i želja. Ovakav spoj može se češće suočavati sa brojnim poteškoćama u slaganju koje mogu dolaziti do izražaja usljed različitih interesovanja, razmišljanja, stavova, želja i potreba. Vodolije su toliko opuštene, otvorene i hirovite da to izluđuje Škorpije.

Vaga i Ovan

Iako Vage nisu slobodne kao Vodolije, obično bezbrižno drže „glavu u oblacima“. U njihovom svijetu je sve lijepo i ravnoteža je ključna. Jedini znak sa kojim Vaga može doći u sukob je Ovan. Sukob ličnosti – vatreni znak koji želi da održi mir protiv tvrdoglavog znaka koji je uvijek u pravu, je praktično rat svjetskih razmjera.

Lav i Bik

Lav i Bik bi mogli da budu odličan par jer se suprotnosti privlače, ali njima je teško da sklope prijateljstvo. Potreba Lavova da bude lojalan je u suprotnosti sa potrebom Bika da učini sve što može kako bi dobio ono što želi.

Rak i Ribe

I Ribe i Rakovi su veoma osjetljivi tako da je logično da budu dobri prijatelji, ali to nije istina i nije primjenljivo u praksi. Iako su oba znaka emotivna, svoje emocije pokazuju na drugačiji način i nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik.

  ONI SU KRALJEVI DRAME Horoskopski znakovi koji u svemu vide razlog za “raspad sistema”

Ovan i Ovan

Gora kombinacija od dva Blizanca su dva Ovna. Kada su oboje tvrdoglavi u odnosu i ne žele da odsutpe od svojih stavova, to je uvod u kuršluš.

BONUS VIDEO:

ONI SE NE PODNOSE Ovi horoskopski znakovi nikako ne mogu zajedno Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru