ONE NESEBIČNO VOLE Muškarci priželjkuju ženu rođenu u jednom od ovih horoskopskih znakova

U današnje vrijeme, kada se brakovi sve više raspadaju, prava sreća je naći osobu sa kojom ćemo izgraditi sve i u kojoj ćemo pronaći drugu polovinu. Žene rođene u tri horoskopska znaka su na glasu kao najbolje partnerke u čijem društvu uživa svaki muškarac.

Ovan

Žena rođena u znaku Ovna je jaka, samosvjesna i odvažna. Njena neustrašivost, temperamentnost i hrabrost obaraju muškarca s nogu. Uvijek je spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako dosta očekuje od partnera. Uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci osjeća se sposobnim ostvariti sve što zamisli. Ona stoji čvrsto na zemlji, realna je u ljubavi i teško je osvojiti je. Muškarac kome to pođe za rukom može da bude siguran da je zaljubljena u njega. Stroga je kao majka, a zahvaljujući svojim vaspitnim metodama, djecu odgaja u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

Rak

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku vole svoje partnere “do koske”, one ne znaju za polovičnu ljubav. Partnerova ljubav im je bitna u svakom trenutku i sve će da urade za njega. Ponekad su sklone da bespotrebno drame zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju žele da daju. Privlači ih topao porodični dom u kom važnu ulogu ima i dobra hrana. Odlične su kuvarice i posebno vole da uživaju u spremanju bližnjima. Posvećene su majke kojima su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuju samo ljubav i iskrenost.

Lav

Ponosna i strastvena, žena rođena u znaku Lava uz sebe traži partnera koji u svemu može da joj parira, naročito koji je snažan kao ona. Ima urođeni šarm pa se ne trudi puno za osvajanju partnera. Možda je ponekad dosta fokusirana na samu sebe, ali ona je prije svega odana žena koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj djeci, piše superzena.b92.net.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas