OKC ABRAŠEVIĆ: Kostart #4: Izložba Figure, riječi i simboli

Izložba ‘Figure, riječi i simboli’ bit će otvorena 16. prosinca u OKC Abrašević, a moći će se vidjeti sve do 22. prosinca.

Svoje radove će izložiti doktor nauka i u svijetu priznati bosanskohercegovački skulptor Adis Elias Fejzić, diplomant i magistrant Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu. On svojim djelima oživljava stećak i ne dozvoljava nam da zaboravimo ‘čitati’ našu prošlost. Pridružit će mu se Maja Matašin, članica ULUBIHa i autorica mnogih kiparskih djela u različitim materijalima (keramika, čelik, aluminij, bakar, bronza i srebro), te Elma Čaušević Mujezinović, magistrica kiparstva, čija djela čuvaju od zaborava one teme o kojima se ponekad ustručavamo pričati. U kreiranju izložbe korišteni su različiti materijali i tehnike, poput kamena i bakra, a bit će predstavljena kroz tri različite, zasebne cjeline.

Izložba je dio Abraševićeve platforme za promociju likovnog, izvedbenog i multimedijalnog stvaralaštva Kostart. Bit će otvorena u subotu 16. prosinca, sa početkom u 18 h, a ostaje otvorena do 22. prosinca. Ulaz je slobodan.

Više informacija o izložbi i umjetnicima možete pronaći na ovom linku / abrasradio.infodnevni.ba

Popularno danas