back to top

Održana utemeljiteljska skupština Kuglačkog kluba Blatnica

Sinoć je u prostoru kuglane na Krstinama u Međugorju održana utemeljiteljska skupština Kuglačkog kluba “Blatnica”.

Prije početka sjednice intonirana je himna uz prezentaciju grba i obilježja novog kluba. Naime skupina zaljubljenika u sport posebno kuglanje iz Blatnice, koji su već duže vrijeme službeno kuglači – članovi klubova iz Čitluka i Mostara odlučili su se formirati novu sportsku udrugu kuglački klub “Blatnica”.

Skupština je održana sukladno utvrđenom dnevnom redu za nove udruge-klubove. Upisani članovi kluba, ujedno i članovi Skupštine, su izabrali članove upravnih tijela kluba. Tako je za predsjednika Upravnog odbora i kluba izabran iskusni kuglački – sportski dužnosnik Miljenko Jarkić, za potpredsjednika je izabran Boro Vučić te članovi Zdravko Smoljan, Damir Barbarić i Goran Sušac.

Navedeni članovi Upravnog odbora su ujedno utemeljitelji kluba, a uz njih utemeljitelji Kuglačkog kluba Blatnica su još Nikola Tolj, Mario Bevanda, Davor Gagro i Damir Lesko.

Upravni odbor Kuglačkog kluba Blatnica za tajnika kluba izabrao je Nikolu Tolja.

Nakon službenog dijela i ostalog protokola priređeno je druženje uz svečanu večeru velikog broja pozvanih gostiju.

Kuglački klub Blatnica, nakon završetka obveza vezanih za utemeljenje i registraciju kod nadležnih tijela, natjecat će se u Prvoj kuglačkoj ligi FBiH.

The post Održana utemeljiteljska skupština Kuglačkog kluba Blatnica appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas