Održana obuka o korištenju protupožarnih aparata

U sklopu podrške UNICEF-a, u partnerstvu sa Općinom Čitluk provodi se projekt pod nazivom „Jačanje socijalne i zdravstvene zaštite kao odgovor na posljedice COVID-19 pandemije u BiH“ koji sadrži tri komponente: „Jačanje sustava socijalne skrbi sa smanjenjem rizika od katastrofa“ pod nazivom – Stvorimo uvjete za brz i učinkovit odgovor centra za socijalni rad u slučaju prirodnih i drugih nepogoda i komponente „Socijalno poduzetništvo“ i „Integrirano vođenje slučaja“ provedena je edukacija zaposlenika i korisnika pod nazivom Obuka korištenja protupožarnih aparata koja je održana u Edukacijsko – rehabilitacijskom centru „Sveti Josip Radnik“ u Čitluku.

Svrha obuke korištenja protupožarnih aparata imala je za cilj prevenciju, zaštitu i edukaciju kako bi zajedničkim snagama osnažili i ojačali kapacitete profesionalaca i samim time pružili korisnicima potrebno znanje, zaštitu i sigurno ozračje u situacijama izazvanim prirodnim i drugim nesrećama.

Od partnera na edukaciji uz Centar za socijalni rad Čitluk i Edukacijsko – rehabilitacijski centar Sveti Josip Radnik Čitluk su sudjelovali pripadnici vatrogasne postrojbe Čitluk i predstavnici Crvenog križa.

Brotnjo.info

The post Održana obuka o korištenju protupožarnih aparata appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas