Održan sastanak predstavnika Općine Čitluk i Federalne uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove

Sastanak predstavnika Federalne uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove i predstavnika općine Čitluk održan je danas u Dvorani za sastanka općine Čitluk. Na sastanku su sudjelovali ravnatelj Uprave gosp. Željko Obradović i pomoćnik gosp. Sead Hadžić, ravnatelj županijske geodetske uprave gosp. Ivan Lesko te načelnik općine Čitluk gosp. Marin Radišić sa suradnicima.

Sastanak je održan uslijed usvajanja Odluke Općinskog vijeća od 31.07.2023. godine te Odluke Vlade Federacije BiH od 30.10.2023. godine o obnovi izmjere dijela općine Čitluk, s ciljem analiziranja i usuglašavanja projektnog zadatka o obnovi izmjere. Usuglašeno je da će se pripremni radovi i aerofotogrametrijsko snimanje realizirati tijekom 2024. godine nakon čega slijedi izlaganje na javni uvid podataka izmjere i katastarskog klasiranja zemljišta dijela općine Čitluk.

Razgovaralo se i o drugim projektima i aktivnostima a realizacija svih projekata i aktivnosti će ovisiti od općinskih kapaciteta i koordinacije FGU i općine.

Tekst: Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove / Foto: Citluk.ba

The post Održan sastanak predstavnika Općine Čitluk i Federalne uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas