back to top

Održan sastanak članova županijskog odbora za razvoj i predstavnika jedinica lokalne samouprave s područja HBŽ s predstavnicima tvrtke UHY mreža

U zgradi Vlade Hercegbosanske županije održan je sastanak članova županijskog odbora za razvoj i predstavnika jedinica lokalne samouprave s područja Hercegbosanske županije s predstavnicima tvrtke UHY mreža. Na navedenom sastanku predstavnici tvrtke UHY mreža održali su prezentaciju o svojim iskustvima i područjima u kojima djeluju.

Naime, Tvrtka UHY mreža sa sjedištem u Splitu, predstavlja najveću grupaciju u Dalmaciji u sektoru financija i konzaltinga s preko 28 godina poslovanja i 35 zaposlenih. Društvo je specijalizirano za pripremu i provođenje EU projekata (UHY Savjetovanje d.o.o.) sa svojih 14 stručnjaka po rezultatima prednjače u Dalmaciji, a na razini Republike Hrvatske je među najuspješnijima. Trenutno su u procesu osnivanja i zajedničkog društva s UHY Revident d.o.o. Mostar, kojima bi prenijeli znanje stečeno na projekte u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku je bilo riječi o pozitivnim iskustvima kao i o problematici s kojima se susreće županijska i lokalna razina prilikom pripreme, apliciranja i provedbe raznih projektnih ideja, izradi strategija, problematici javnih nabavki pri provedbi projekata.

Vlada Hercegbosanske županije

Objava Održan sastanak članova županijskog odbora za razvoj i predstavnika jedinica lokalne samouprave s područja HBŽ s predstavnicima tvrtke UHY mreža pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas