back to top

Odlični nastupi Anne Ćurković i Luke Ćurkovića

Proteklog vikenda članovi Atletskog kluba Brotnjo nastupili su na dva međunarodna natjecanja. U Beogradu je održano Prvenstvo Balkana u dvorani za juniore/ke U20, dok je u Zagrebu održan međunarodni atletski miting. Ana Ćurković na Balkanskom prvenstvu osvojila je srebrnu medalju, a Luka Ćurković osvojio je zlatnu medalju.

U nedjelju, 04.02. u Beogradu je održano Prvenstvo Balkana u dvorani za juniore/ke U20 na kojem je naša Anna Ćurković u skoku u dalj osvojila odlično drugo mjesto i još jednu veliku medalju. Anna je skokom od 6.02 već u prvo seriji osigurala medalju. Anna je bila jedna od najmlađih sudionica ovoga prvenstva sa nepunih 18 godina. Dan ranije, u subotu je u Zagrebu održan međunarodni atletski miting u Zagrebu. Luka Ćurković je također bio odličan, te je u disciplini skok u dalj pobijedio sa rezultatom od 7.57 m. Luka već sljedećega vikenda nastupa na seniorskoj Balkanijadu, gdje će zajedno sa svojim trenerom Bojanom Ubiparipom biti dio reprezentacije Hrvatske – poručili su iz Atletskog kluba Brotnjo.

Seniorsko Balkansko prvenstvo održat će se u Istambulu 10. veljače. Uz čestitke mladim atletičarima čestitamo i Upravi Atletskog kluba Brotnjo na odličnom radu.

The post Odlični nastupi Anne Ćurković i Luke Ćurkovića appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas