OBRADOVIĆ NAKON VELIKOG TRIJUMFA: Pobijedili smo momčad koja je stvorena za osvajanje natjecanja

Košarkaši Partizana upisali su još jednu veliku pobjedu u roku od tjedan dana, svladavši Real Madrid uvjerljivim rezultatom.

Trener Željko Obradović iznio je dojmove nakon velikog uspjeha.

Pobijedili smo momčad koja je stvorena za osvajanje natjecanja koje je već u doigravanju, momčad koja ima veliku kvalitetu i oni su to pokazali. Čestitam svojim igračima i ovim sjajnim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu. Igrači pokazuju da mogu igrati iznad prosjeka, s velikom energijom i motivacijom. Također, ovo je najbolji trenerski štab koji sam ikada imaonije krio oduševljenje iskusni trener.

Bodovi u njegovoj momčadi večeras su bili dobro raspoređeni, pa je bilo nekoliko igrača s dvoznamenkastim učinkom, no Obradović je primijetio i jedan problem.

Igrali smo timski, napad je uvijek bio zadovoljavajući. Imali smo problema u obrani tranzicijemisli.

Osvrnuo se i na nastup i ulogu Eddieja Tavaresa u utakmici Madrida.

On je najdominantniji igrač na toj poziciji. Imali smo problema sa starim, pametan je, koristi svoje snage. Ostali igrači su igrali dobro. Jedno je kada je Tavares na terenu, a sasvim drugo kada nije. Pripremili smo sve varijante. Imali smo plan igrati 1 na 1 s njim. Smailagić je odigrao sjajnu, dobru utakmicu iako je niži od njega i fizički slabijismatra Obradović, koji je na pitanje o rekordima po broju navijača, budući da je njegov srušen već u trećoj uzastopnoj utakmici, istaknuo:

Ima još trenutaka kada se tome može suprotstaviti. Protiv Panathinaikosa, a onda ćemo vidjeti hoćemo li među osam najboljih, hoćemo li tamo doći.

Sportska centrala

javno.ba

Popularno danas