Obavijest o organizaciji rada u Domu zdravlja Ljubuški u narednom tjednu

Poštovani korisnice/i naših usluga,
želimo Vas obavijestiti kako je Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke, ponedjeljak, 31. listopada 2022. godine proglašen neradnim danom u ŽZH. Nakon toga nam dolaze blagdani Svih Svetih i Dušnoga dana, pa s vikendom imamo 5 neradnih dana za redom u našoj zdravstvenoj ustanovi.

Kako bi se spriječili potencijalne teže zdravstvene probleme i komplikacije u tom periodu, u dogovoru s našim liječnicima i djelatnicima Odjela za lab.dijagnostiku smo, u ponedjeljak, 31.10. 2022. godine, organizirali rad Laboratorija u prvoj smjeni za sve hitne slučajeve, posebno dječju populaciju, a moći će se odraditi nalazi krvne slike, CRP-a i urina.
Isto tako, u ponedjeljak u periodu od 8.00-9.00h će se moći odraditi PCR testiranja na Covid-19 za sve osobe koje imaju dogovorene operativne zahvate u narednom tjednu. U tom periodu će se moći uraditi i brzi antigenski testovi na Covid-19. Kao i obično, u gore spomenutom periodu, će raditi služba Hitne medicinske pomoći.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

Objava Obavijest o organizaciji rada u Domu zdravlja Ljubuški u narednom tjednu pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

radioljubuski.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi