Obavijest Ministarstva gospodarstva

Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije obavještava zainteresirane gospodarstvenike o prezentaciji gospodarskog projekta predstavljanja bh. gospodarstva na tržištu Njemačke, Austrije i Švicarske pod nazivom „Gospodarska prezentacija BiH na tržištu EU“  tvrtke Coral d.o.o. u suradnji sa Privrednom/Gospodarskom komorom FBiH i INTERA Tehnološkim parkom u suradnji sa Privrednom/Gospodarskom komorom FBiH i INTERA Tehnološkim parkom u cilju promidžbe gospodarstva i tvrtki u publikaciji „Bosnien und Herzegowina Extra 2022/23“ za njemačko govorno područje – Austrija, Švicarska i Njemačka, što predstavlja područje više od 100 milijuna stanovnika.

Temeljni ciljevi navedene poslovne publikacije su funkcionalno povezivanje poslovnih subjekata i tvrtki na relaciji Bosna i Hercegovina – zemlje njemačkog govornog područja i obratno, radi veće protočnosti podataka i informacija i proširivanja komunikacije na svim razinama, zatim uspostavljanje poslovnih veza i odnosa između BiH i stranih gospodarstvenika i gospodarstva općenito, te uspostavljanje informacijskog sustava koji bi olakšao i ubrzao komunikaciju i u velikoj mjeri olakšao potencijalnim ulagačima da dođu do svih potrebnih informacija na jednome mjestu.

Prezentacija će se održati u Intera Tehnološkom parku, Bišće polje b.b., Mostar,  u utorak, 27.09.2022. u 10,00 sati.

Molimo da svoj dolazak potvrdite na mail: [email protected]  ili [email protected]

 

livnovine.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Opčine i gradovi