NOVA AKCIJA DHU “Kap ljubavi”: Kupnja/nabavka neurofeedback uređaja

Poštovani donatori, dragi prijatelji, uz Božju pomoć idemo u novu akciju!

Bolje rečeno , idemo u akcije, jer bliži nam se Uskrs, akcija maslinovih grančica, puno dodatnih akcija, ali u ovom tekstu pisat ćemo o akciji nabavke NEUROFEEDBACK UREĐAJA.
Naime, prije par dana kontaktirao nas je naš Duvnjak Pile (inzistirao je da ga se ne spominje, ali , smatramo da treba, jer ideja je njegova) i predložio da se pokrene akcija o kupnji spomenutog aparata. Rekao je da želi da akcija ide preko “Kap ljubavi” !Naravno , svaku ideju , koja je na dobro zajednice objeručke prihvatimo i u što kraćem roku idemo u provedbu.
Obitelji koje su se susreli sa spomenutim uređajem, znat će o čemu se radi, jer širok je spektar, da tako kažemo, djelovanja NEUROFEEDBACK TERAPIJE.
Pile se potrudio i u niže napisanom tekstu pomogao objasniti o čemu se točno radi.
Mi vas, još jednom molimo da prilikom uplata OBVEZNO stavite naznaku “DONACIJA ZA UREĐAJ”!
HVALA VAM ŠTO POMAŽETE DA POMOGNEMO!
p.s. slobodno dijelite objavu
Približavamo se Velikom tjednu, tjednu u kojem razmatramo Isusovu muku i smrt na križu, te na kraju Uskrs, najveći katolički blagdan. Isusov život je najveća škola života, život posvećen drugima. Na kraju je i darovao svoj život kako bi spasio cijeli svijet. Učimo od njega. Bio je uvijek uz odbačene, slabe, nemoćne i bolesne. Budimo njegovi sljedbenici. Pomozimo onima u nevolji! Današnje vrijeme ide brzo, prebrzo i gazi nas na svakom koraku. Postali smo žrtve samih sebe. Brže, više, jače – to je olimpijski slogan, ali svaki čovjek ima svoje granice preko kojih ne može i puca pod pritiskom. Izuzetak nije ni naš kraj. Sve više djece i odraslih treba pomoć. Dijagnoze su širokog spektra. Postoji terapija koja pomaže ili barem ublažava stanje u kojem se osoba nalazi. Naziv ovog “uređaja” je Neurofeedback terapija. Terapija služi za optimiziranje rada moždanih valova. Prednost ove terapije je što ne sadrži nikakve lijekove nego stimulira rad mozga u željenom smjeru. Neurofeedback terapija se koristi i kod djece i kod odraslih. Pokazano je učinkovita u liječenju poremećaja koncentracije, pažnje, ADHD, nesanice, ovisnosti o drogama, autizmu, glavobolje, epilepsije, depresije, shizofrenije, hiperaktivnosti, timovima, senzoričkim poteškoćama i poteškoćama u učenju i govoru. Bliži se Uskrs, kada bi naše ruke trebale biti još otvorenije prema drugima. Stoga smo odlučili pokrenuti akciju za kupnju Neurofeedback uređaja, preko naše udruge “KAP LJUBAVI”. Ako Bog da, nakon provedene akcije i kupnje Neurofeedback uređaja ”Kap ljubavi” bi aparat donirala duvanjskom Domu zdravlja. Kako bi služio na opće dobro, tj. dobro svih nas. Kao i za svaku akciju, do sada pokrenutu, ne sumnjamo ni da ova neće proći uspješno, potrebitima na pomoć, a nama na ponos, jer duvanjske ruke su bile uvijek otvorene za pomoć, a duvanjsko srce veliko kao veliko duvanjsko polje i planine koje nas okružuju. Cijena ovog uređaja je cca. 11500 eura, (takvu informaciju imamo) Sve uplate idu preko računa humanitarne udruge “Kap ljubavi” iz Tomislavgrada :
Donacije iz BiH:
Naziv računa:
Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH
Broj računa: 1610200033910037
Banka: RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA
Adresa banke: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH
Donacije iz inozemstva:
Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH
IBAN: BA391611200000511917
SWIFT: RZBABA2S
Uz uplatu OBAVEZNO stavite naznaku ”DONACIJA ZA UREĐAJ”, jer znate da Udruga ima i dosta drugih akcija, pa s tim i uplata donacija!
Nakon kupnje spomenutog uređaja, ako se kojim slučajem sakupi više donacija, ostatak ide za rad Udruge!
Hvala Vam od srca!

Objava je Duhovno humanitarna udruga “Kap Ljubavi”

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas