back to top

NEXT Conf 2023. Livno

Pozivamo sve zainteresirane da poprate održavanje pete po redu poslovne konferencije pod nazivom 

NEXT Conf 2023, koja će se održati

u subotu, 30. rujna 2023. godine u Velikoj dvorani Osnovne glazbene škole Franjo S. Vilhar

(Župana Želimira 17) u Livnu s početkom u 12:00 sati.

 

Konferencija NEXT Conf 2023 održava se pod jedinstvenom temom: ”Ulaganje i poslovanje u lokalnoj zajednici’‘. Cilj konferencije je predstaviti pozitivne poduzetničke priče iz Hercegbosanske županije i omogućiti povezivanje budućih i postojećih poduzetnika u cilju stvaranja bolje investicijske klime u lokalnoj sredini. Program konferencije je osmišljen u dva dijela. Prvi dio je namijenjen promociji rezultata  projekta ”Sinergija livanjskog LPZ-a za veću konkurentnost i zapošljivost radne snage” u okviru projekta “Podrška Europske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg financira Europska unija, a provodi Međunarodna organizacija rada u BiH.

Ovaj projekt Zaklada Linnovate provodi zajedno s deset partnera iz lokalne zajednice, a do sada je rezultirao desetinom novih radnih mjesta te osam novoosnovanih poduzeća u Hercegbosanskoj županiji od kojih će se četiri i predstaviti kroz panel iskustva korisnika.

U drugom dijelu konferencije kroz razgovor s povodom predstavit će se tri Start-upa iz četvrte generacije nakon kojih će kroz panel pod nazivom ”Izazovi ulaganja i poslovanja u lokalnoj zajednici” svoja iskustva podijeliti: Katarina Kafadar, direktorica tvrtke Ovnak d.o.o. i predsjednica Udruge poslodavaca Vitez, Stipe Krišto, direktor B Krug d.o.o., Frano Brajko, direktor B-Spring d.o.o. te Mate Rimac jedan od osnivača Zaklade Linnovate .

Osim panel rasprave, planirano je predstavljanje rezultata rada Linnovate BP, najava nove Strart Up akademije te planiranih aktivnosti za sljedeće razdoblje.

Kao i svake godine do sada, konferencija će omogućiti interakciju poduzetnika s predstavnicima institucija i financijskog sektora što je preduvjet stvaranja povoljnijeg poslovnog okruženja za realizaciju poslovnih ideja u Hercegbosanskoj županiji.

 

Praćenje konferencije bit će omogućeno i putem službenog Youtube kanala Linnovate BP.

 

Broj sudionika na konferenciji je ograničen, a prijaviti se možete klikom na PRIJAVI SE.

 

Više informacija pronađite na:  https://linnovate.org/next-conf

 

Unaprijed se zahvaljujemo na dolasku!

 

 

Za dodatne informacije, molimo Vas da kontaktirate:

Nikola Periša, voditelj projekta

Tel: 034 202 840, E-mail: nikola.perisa@linnovate.org

 

 

livnovine.com

Popularno danas