NEKI ĆE VAS IZNENADITI Znaci koji su sebi najveći neprijatelji

Međutim, neki horoskopski znakovi dijele karakteristike koje ih stalno vode u preispitivanja i manjak samopouzdanja. Znaju da se ponašaju tako da su sami sebi najgori neprijatelji.

Rak

Sadržaj članka (otvori)

Rakovi previše razmišljaju o svojim postupcima u prošlosti. To ih uvodi u neodlučnost i smanjuje im samopouzdanje. Trebalo bi da budu ljubazniji prema sebi i da se ne upuštaju u negativan razgovor sa sobom.

Djevica

Vaga

Vaga će stati uz svoje prijatelje u svakoj situaciji, ali sebi ne iskazuju istu ljubaznost. Imaju tendenciju da očekuju previše od sebe, a onda se preziru kada se osjećaju razočarano što ne ispunjavaju visoke standarde koje su postavile.

Ovan

Iako ovaj horoskopski znak ponekad uglavnom izgleda samouvjereno, ipak ih muče nesigurnosti. Često se pitaju da li su zaista dovoljno dobri za posao, porodicu, partnera. Njihova sklonost da sami sebe kritikuju može da im nanese mnogo štete i da ih učini sklonim anksioznosti.

BONUS VIDEO:

NEKI ĆE VAS IZNENADITI Znaci koji su sebi najveći neprijatelji Aloonline.ba.

aloonline.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru