back to top

NEDJELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. DECEMBRA Bik spreman za “veliki zalogaj”, Lav na strogom oprezu

Pročitajte nedjeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedjeljni horoskop vam donosi preispitivanje o prethodnim odlukama. Na samom početku ove sedmice dobijate vijest da ste ostvarili ono na čemu ste dugo radili, ali vam se ne dopada što nova uloga sa sobom nosi i niz odricanja. Pred vama je važna odluka. Skloni ste zamjeranju sitnica partneru, potrudite se da budete objektivni. Slobodne očekuje zanimljivo poznanstvo tokom vikenda. Jačajte imunitet. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

BIK

Vaš nedjeljni horoskop vam predviđa poslovnu ponudu koja može da promijeni vaš dalji tok karijere. Pred vama je „veliki zalogaj“ i spremni ste da ga uzmete. Finansijska situacija se poboljšava. Povoljan period za jačanje odnosa sa partnerom, zajedničke aktivnosti mogu da vam pomognu. Slobodnim Bikovima se smiješi komunikacija sa osobom iz prošlosti. Budite mudri, emocije će biti poljuljane. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i petak.

BLIZANCI

Vaša kreativnost i intelektualna radoznalost će procvjetati ove nedjelje. To će vam pomoći da brzo rješavate probleme i dolazite do inovativnih rješenja. Budite spremni na promjene i prilagodite se novim okolnostima na poslu. Iskoristite ovu priliku da sa partnerom razgovarate o svojim osjećanjima i planovima za budućnost. Ako ste sami, ne dozvolite da vam usamljenost pokvari raspoloženje. Sada je vrijeme da radite na sebi i razvijate svoje vještine. Zdravlje dobro. Najbolji dani biće vam srijeda i četvrtak.

RAK

Nedjeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine donosi pozitivnu energiju kojom zračite! Osjećate se dobro zbog lijepih gestova koje ste uradili za svoje prijatelje i prija vam osjećaj da vam se drugi dive. Posvetite se poslu, odlična nedjelja za dodatnu zaradu! U ljubavi sve teče kako treba, vikend je rezervisan za romantiku. Ako je vaš status „solo“, pričekajte vikend – stiže zanimljiva poruka od misteriozne osobe. Povedite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i nedjelja.

LAV

Nedjelja opreza! Budite pažljivi sa finansijama u ovom periodu. Iako imate tendenciju da budete impulsivni, pokušajte da se suzdržite od nepotrebnih troškova. Razmotrite svoj budžet i fokusirajte se na dugoročne ciljeve. Ova nedjelja je posebno interesantna za Lavove kada je u pitanju ljubav. Osjećate se kao prava zvijezda, spremni ste da zasijate i privučete pažnju, a vaša harizma će biti na vrhuncu. Ako ste u vezi ili braku, očekujte mnogo strasti i romantike. Moguća prehlada. Najbolji dani biće vam petak i subota.

DJEVICA

Pad energije, motivacije i volje. Privatna situacija vam ne dozvoljava da se posvetite poslu, makar ne tempom na koji ste navikli. Razgovarajte o problemima, podijelite emocije sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Ovo može da bude ključan period za konačno rješenje. Zvijezde naglašavaju da neko ne dijeli ista osjećanja i da vas osjećaj ne vara. Posvetite se zdravim navikama, prijaće vam osjećaj da radite dobro za sebe. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

VAGA

Nedjeljni horoskop vam donosi konflikt sa bliskom osobom. Savjet je da ne dokazujete da ste u pravu, već da budete voljni da saslušate drugu stranu. Pomalo ste zapostavili prijatelje. Imate sposobnost da usmjerite svoju pažnju na detalje i organizujete zadatke efikasno. Sada je pravo vrijeme da se posvetite poslu. Kod zauzetih Vaga nema većih promjena, dok će slobodne biti skloni flertovanju na važnim okupljanjima. Više spavajte. Najbolji dani biće vam petak i nedjelja.

ŠKORPIJA

Ova nedjelja donosi duboke promjene i emocionalne izazove za Škorpije. Budite spremni na otvorene i iskrene razgovore sa partnerom. Delikatne teme treba riješiti sa razumijevanjem. Solo Škorpije mogu da se suoče sa svojim strahovima i nesigurnostima u ljubavi. Očekuju vas izazovi na poslovnom planu, potrudite se da ostanete fokusirani. Prihvatite pomoć starijeg kolege. Odmarajte što više možete. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

STRIJELAC

Vaš nedjeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine kaže da izbjegavate rizična novčana ulaganja i impulsivne kupovine. Fokusirajte se na štednju i postavljanje stabilnih temelja za svoju budućnost. Možda ćete morati da se suočite sa promjenama u radnom okruženju. Povoljno vrijeme za sve Strijelčeve koji razmišljaju o proširenju porodice ili prelasku na viši nivo u ljubavi. Slobodnim Strijelčevima se smiješi nova ljubav! Dobro se osjećate. Najbolji dani biće vam srijeda i petak.

JARAC

Dinamična nedjelja za Jarčeve! Imate priliku da napredujete i ostvarite svoje ambicije. Radite na izgradnji dobrih odnosa sa kolegama i nadređenima, jer će vam to pomoći da ostvarite napredak. Ovo je nedjelja kada ćete shvatiti da vam je najviše potreban balans između poslovnog i privatnog života. Ako ste zauzeti, osigurajte vrijeme za zajedničke trenutke. Slobodni Jarčevi mogu da se suoče sa smanjenom željom za flertovanjem, ali to je privremeno. Mogući problemi sa glavoboljama. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i srijeda.

VODOLIJA

Ova nedjelja Vodolijama donosi mogućnost za kreativnost, društvene aktivnosti i promjene. Vaša ljubavna sfera će biti aktivna. Ako ste zauzeti, budite spremni na duboke i iskrene razgovore sa partnerom, riješićete eventualne nesporazume. Odličan period za sve one koji posluju sa strancima, otvara se mogućnost za saradnju sa nekim iz inostranstva. Ako se bavite privatnim biznisom, stiže novac. Pojačajte unos vitamina. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedjelja.

RIBE

Nedjeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine kaže da se ove nedjelje klonite priča „rekla-kazala“ kako biste izbjegli bespotrebne nesporazume. Nije povoljan trenutak za podizanje kredita i druge novčane pozajmice. Krajem nedjelje stižu promjene na privatnom planu. Planirajte romantične večere ili izlete kako biste obnovili strast. Ako ste slobodni, ne žurite u ozbiljnu vezu, već uživajte u flertu i upoznavanju različitih osoba. Zdravlje dobro. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i subota.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas