NAJDOMINANTNIJE ŽENE RAĐAJU SE U OVA ČETIRI ZNAKA Uživaju da budu glavne u svakoj situaciji

Neke žene uživaju u tome da budu glavne i vladaju u svojim vezama, vjeruju da su u poziciji autoriteta i da imaju pravo da pokažu dominantno ponašanje prema drugim pojedincima u svom životu. Prema astrologiji žene rođene u ova četiri horoskopska znaka spadaju u dominantnu kategoriju, piše Pinkvilla.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku vrlo su otvorene kada je riječ o tome šta žele i ne ustručavaju se dati ljudima do znanja šta očekuju od njih. Kao rezultat toga Ovan je jednostavno znak s najvećim stepenom ominacije. Ove žene nikada ne ostaju u pozadini i stalno same preuzimaju situaciju.

Lav

Žene rođene u znaku Lava dobro su poznate po tome što su rođene vođe i često su dominantne u svom društvenom krugu. Pripadnice ovog znaka mogu biti agresivne i arogantne, a nikad neće prestati pričati o tome da znaju što je najbolje za vas.

Kada postanu fiksirane na nešto, mogu postati agresivne. Lavica preuzima kontrolu, ne razmišljajući o osjećajima druge strane. Takođe često uspijevaju navesti druge da slijede njihov primjer svojim stavom.

Škorpija

Pripadnice ovog znaka su nevjerovatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima je da su takođerzloglasne po tome što imaju stav „nikad ne oprosti i ne zaboravi“. Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnere. Ove žene, kada uspostave dominaciju, doživljavaju sadistički uzlet. Žena Škorpija će ostvariti svoje ciljeve uprkos svim izazovima. Škorpija mrze biti pod kontrolom drugih i uvijek vole biti glavni.

  Svakoj livanjskoj obitelji jedan besplatan primjerak zbornika Pro populo

Strijelac

Žene rođene u znaku Strijelca ne ustručavaju se da preuzmu inicijativu kada je potrebno, ali ni progovoriti kada je potrebno čuti njihovo mišljenje. Međutim, često se ponašaju dominirajuće prema drugima u pokušaju da učine stvari na svoj način. Jedine stvari koje su im važne su njihova sloboda i ispunjenje te zbog ovakvog načina razmišljanja izgledaju dominantne u svojim odnosima.

NAJDOMINANTNIJE ŽENE RAĐAJU SE U OVA ČETIRI ZNAKA Uživaju da budu glavne u svakoj situaciji Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi