back to top

NAJBOLJI PAROVI PO HOROSKOPU Saznajte sa kojim znakom vaš čeka ljubav koja pobjeđuje sve

Uvijek tražimo odgovore koji bi mogli da nam pomognu da nađemo taj savršeni spoj, tu jednu osobu zbog koje se osjećamo bolje svakoga dana.

Osjećaj „prave ljubavi“ koji sve ostalo čini nebitnim i čini da sve drugo nestane. Jedan od načina za pronalaženje odgovora je okrenuti se zvijezdama i vidjeti šta one imaju da kažu na temu prave ljubavi.

Ovo je 12 najjačih parova Zodijaka čija je ljubav neverovatna jer kada se radi o partnerskim odnosima, mnogi smatraju da astrologija ima veliki uticaj na to kakva će vam biti veza.

Ovan i Vodolija

Ova dva znaka obećavaju avanturu. Ovan i Vodolija su poznati po svom avanturističkom duhu, a zajedno čine izuzetno uzbudljivu vezu. Uvijek su spremni za akciju, veoma su otvoreni. Oni vole da isprobavaju nove stvari i uvijek se dobro zabavljaju u procesu. Najbolji dio je što žele da rade sve zajedno. Ova vrsta para uvijek ostaje jaka. Uvijek žele da budu zajedno, čak i u trenucima kada se drugi parovi rastaju i umorne jedno od drugog. Oni razumiju i osjećaju potrebu za vremenom za sebe.

Bik i Rak

Bik i Rak se u potpunosti razumiju. Ova dva horoskopska znaka su snažno povezana, kako na fizičkom tako i na emotivnom nivou. Razumijevanje im pomaže da izgrade iznenađujuću vezu, koja postaje jača kako odnos raste.

Blizanci i Vodolija

Ovaj par se veoma razlikuje od drugih parova. Osećaju nevjerovatnu povezanost na mentalnom i emotivnom nivou, zbog čega i na početku veze djeluje kao da se poznaju godinama. Iako je svaki trenutak koji provode zajedno neverovatan, oboje razumeju potrebu za slobodom, što pomaže da njihova veza jača kako vrijeme prolazi.

Rak i Ribe

Ova dva vodena znaka imaju duboku kosmičku vezu. Odlično rade u svim situacijama. Ponosni su jedno na drugo jer se tako dobro poznaju i zbog toga njihova veza vremenom postaje sve jača i jača. Ovo omogućava da njihova veza postane neuništiva sila. Svi žele da se druže sa njima, jer znaju koliko su zabavni. Ribe su te koje održavaju vezu, a Rakovi su ti koji njeguju vezu i posvećuju joj se – zauvijek.

Lav i Strijelac

Lav i Strijelac imaju veoma strastvenu vezu, oboje uživaju u životu i ljubavi. One su jedna drugoj snažna podrška i inspiracija do kraja. Oboje su realni i čak su spremni da iskoriste svoje vrijeme da pomognu drugim parovima ili čak samcima koji imaju problema u životu. Imaju nevjerovatnu paralelnu mentalnu vezu koja se ne može lako uništiti, piše Atma.

Djevica i Bik

Djevica i Bik se odlično slažu. Oba su zemljani znakovi koji imaju tendenciju da se oblikuju zajedno kao glina. Oni uživaju u životu sa ležernim stavom, što vezu čini veoma mirnom. Iskreni su i u ozbiljnim i dugogodišnjim vezama postižu veliku bliskost. Ovi znaci su veoma posvećeni jedni drugima, jer ne samo da održavaju integritet jedni drugih, već osjećaju da su isti u svakom pogledu.

Vaga i Blizanci

Veza između Vage i Blizanaca zasniva se na veoma snažnoj intelektualnoj vezi. Oni ne koriste samo svoja tela za komunikaciju, njihovi umovi su sinhronizovani za viši nivo ljubavi i emocija. Oba znaka imaju visok nivo duhovnosti i inteligencije, što njihov um čini privlačnom i nevjerovatnom stvari u kojoj mogu neizmerno uživati. Ovi znaci se shvataju na različite načine. Oni cijene jedno drugo, cijene harmoniju i mir u svom odnosu. Oni takođe nude prijateljstvo, znanje i jednakost.

Škorpija i Rak

Intenzitet u vezi može biti prevelik, ali ne kada su u pitanju Škorpija i Rak. Vodeni znaci imaju jake emocije, što ova dva znaka čini još kompatibilnijim. Ova dva znaka se hrane zajedničkom strašću, veoma su lojalni partneri i jedni drugima su najveća podrška. Posvećenost i veoma sličan moralni kompas čine njihov odnos intenzivnim, ali uravnoteženim. Uzajamna briga i podrška čini ovaj par fokusiranim i intenzivnim.

Strijelac i Ovan

Ovi znaci su napravljeni od vatre, među njima je mnogo strasti, što ih čini eksplozivnim parom. Energija između njih stvara jaku vezu. Oni su divlji i entuzijastični zbog čega ljudi vole da budu u njihovom društvu. Kada se kaže da se suprotnosti privlače – misli se na ova dva znaka. Ovo je moćan par, koji može da prevaziđe sve životne prepreke.

Jarac i Bik

Jarac i Bik su snažno privučeni jedno drugom. Zato uvijek razmišljaju i sanjaju o beskrajnoj ljubavi. Veza koju dele je nevjerovatna. Oni osjećaju veliko divljenje jedno prema drugom i imaju visok nivo poštovanja u vezi. Oni su prava definicija srodnih duša.

Vodolija i Blizanci

Ovaj par ima nevjerovatnu psihološku vezu i vremenom postaje sve dublja i dublja. Najbolja stvar u ovoj vezi je skoro telepatski način komunikacije, čini se kao da čitaju misli jedni drugima i uvijek znaju šta će druga osoba reći. Ova veza je skoro mistična i niko drugi je ne može razumjeti. Oni znaju šta je dobro za njih i nije ih briga šta drugi misle, žive svoje živote. Iako su oba znaka pojedinci, to ne šteti njihovom odnosu. To ih zapravo čini jačima.

Ribe i Škorpija

Ovo je veoma intuitivan par. Oni su snažno povezani na intelektualnom nivou, ali takođe žele da razumiju i u potpunosti poznaju dušu svog partnera. Moraju da znaju svaku sitnicu jedni o drugima. Ojsećaju nevjerovatno međusobno poštovanje, njihova strast dopire do zvijezda i nikada ne zaboravljaju romansu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas