back to top

Najavljujemo: Forum građana za žene i mlade

Forum građana za žene i mlade održat će se u ponedjeljak, 18.01.2023. godine s početkom u 17 sati u Domu kulture Krehin Gradac, gdje će do dovršetka izgradnje zgrade Kulturno-informativnog centra biti smješten Društveni centar Čitluk. Forum će se održati u sklopu projekta Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini, a žene i mladi, sudionici foruma, definirat će prioritete za organizaciju različitih aktivnosti i pokretanja inicijativa za žene i mlade koje će biti realizirane u Društvenom centru Čitluk.

Društveni centar predstavlja integrirani objekt u zajednici u kojem građani mogu pristupiti uslugama i informacijama, u kojem se mogu družiti, umrežavati i međusobno surađivati, te sudjelovati u donošenju odluka, učiti i stjecati vještine, koristiti prilike za društveni, kulturni i osobni napredak.

Društveni centar igra važnu ulogu u stvaranju napredne i funkcionalne lokalne zajednice. Upotreba prostorija društvenog centra može biti komercijalnog i nekomercijalnog karaktera. Njegov osnovni cilj je da kontinuirano služi mjesnim zajednicama i svim građanima unutar jedinice lokalne samouprave.

Pozivamo sve zainteresirane žene i mlade da dođu na forum građana i svojim idejama doprinesu pokretanju inicijativa za žene i mlade u našoj lokalnoj zajednici.

The post Najavljujemo: Forum građana za žene i mlade appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas