Najava humanitarne akcije za djecu u domovima

Forum mladih Udruge Hrvata BiH Prsten jedan je od klubova koji djeluju u sklopu Udruge Prsten, a okuplja mlade bosanskohercegovačkog podrijetla koji podržavaju u mnoge projekte i humanitarne akcije.

“Mladi mladima” je humanitarna akcija koju svake godine organiziramo uoči Božića sa svrhom prikupljanja sredstava za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i djecu s poteškoćama u razvoju smještenih u domovima u Bosni i Hercegovini.

Tim povodom, ove je godine organizirana humanitarna akcija “Mladi mladima – Dres za dječji osmijeh” gdje će donatori moći:

  • na aukciji dati ponude na više od 30 nogometnih dresova klubova iz Hrvatske i BiH s potpisima igrača
    • od klubova iz Hercegovine tu su dresovi iz NK Široki Brijeg, NK GOŠK Gabela, HŠK Posušje, a vjerujemo kako će nam na vrijeme stići i dres od HŠK Zrinjski Mostar
    • uz njih, tu su i GNK Dinamo, NK Hajduk, NK Rijeka i 20-ak ostalih klubova čiji su dresovi na raspolaganju
  • u periodu od 26. studenoga do 5. prosinca 
  • na Facebook profilu Udruge Prsten (https://www.facebook.com/UdrugaPrsten)

Cilj aukcije je prikupiti min. 5.000,00 € koji će biti preusmjereni na potrebe triju ustanova koje vode skrb o nezbrinutoj djeci te djeci s poteškoćama u razvoju na području BiH.

Prikupljena sredstva će u potpunosti biti iskorištena za posjet djece iz domova u BiH Adventu u Zagrebu te kupnju proizvoda neophodnih za rad domova.

Forum mladih Udruge Hrvata BiH Prsten

 

Objava Najava humanitarne akcije za djecu u domovima pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas