Načelnik općine Neum sa županom Dobroslavićem i gradonačelnikom Frankovićem u Dubrovniku

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević primili su u palači Ranjina načelnika Općine Neum Dragana Jurkovića.

Na sastanku je riječi bilo o mogućnostima daljnje suradnje ove općine u Bosni i Hercegovini i Dubrovačko-neretvanske županije.

‘Potencijala ima. Znamo kako je to bilo prije otvaranja Pelješkog mosta, ali svakako da je taj projekt rasteretio i područje Neuma i vjerojatno vam dao mogućnosti razvoja u nekim novim smjerovima. Potencijale za suradnju svakako vidimo i u europskim programima prekogranične suradnje’, kazao je župan Nikola Dobroslavić.

Načelnik Jurković zahvalio je na prijemu te istaknuo svoje zadovoljstvo najavivši i nove sastanke kako bi se zajednički rješavala pitanja na područjima općine Neum i naše županije koja neposredno graniče.

Načelnik Jurković posjetio je i gradonačelnika Dubrovnika Matu Frankovića s kojim je održao sastanak.

Lideri ova dva turistička grada razgovarali su o mogućim suradnjama na europskim projektima, prekograničnom turizmu, obrazovanju i kulturi.

Objava Načelnik općine Neum sa županom Dobroslavićem i gradonačelnikom Frankovićem u Dubrovniku pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Alem
Alemhttps://www.tnt.ba
Alem je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija naše Grupacije. Voli da piše o svom poslu, marketingu, online zaradi i putovanjima.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi