back to top

Načelnik Begić održao sastanak s Federalnom ministricom kulture i športa Sanjom Vlaisavljević

Načelnik općine Posušje Ante Begić održao je u Sarajevu sastanak s Federalnom ministricom kulture i športa Sanjom Vlaisavljević.

Načelnik Begić uputio je zahvalu ministrici na podršci brojnim projektima koji se odnose na športske kolektive, udruge kao i na samu Općinu, a odobreni su kroz nedavne Javne pozive i natječaje ovog ministarstva. Tako su od strane ministarstva podržani: Udruga festivala klapske pisme, Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo fra Petar Bakula, mjesna zajednica Podbila, Taekwondo klub Posušje, Boćarski klub Bura i Nogometni klub Inter.

Također, načelnik je ministrici prezentirao bogatu turističku i kulturnu ponudu Općine Posušje, te brojne projekte u ovim oblastima, posebice Festival klapske pisme u Posušju, koji će sljedećeg ljeta doživjeti svoje jubilarno, deseto, izdanje.

Ministrica je istaknula kako je raduju brojni kulturni i športski sadržaji u ovoj Općini, koji su dodatno obogaćeni postojanjem pet nacionalnih spomenika na području Parka prirode Blidinje, te poželjela još puno uspjeha u daljnjem poticanju razvoja Općine Posušje u svim sferama, a na dobrobit svih njenih žitelja i cijelog kraja.

Objava Načelnik Begić održao sastanak s Federalnom ministricom kulture i športa Sanjom Vlaisavljević pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas