Na golf terenu Topala u Posušju ove subote igra se 15. Vinski turnir

15. Vinski turnir u golfu Posušje 2023. održava se se ove subote 28. listopada na golf terenu Topala u Posušju. Turnir sa izuzetno pozitivnom energijom pun solidarnosti i razumijevanja, golf turnir na kojem svi sudionici igraju opušteno, možda i zbog vina, ali i s pobjedničkom ambicijom, jer uz pehar glavna nagrada je pršut Mesne industrije Rakitno. Za vrhunsko vino na tradicionalnom vinskom turniru ove godine, pobrinula se Vinarija Čitluk, ovogodišnji prijatelj turnira sa svojim sortnim vinima. Naravno, tu svakako moramo spomenuti i vino koje piju i preferiraju golferi, a to je vino Teuta.

“Ovo je jedan specifičan turnir na kojem se promovira golf teren Topala u Posušju, ali promovira se i općina Posušje u Zapadnohercegovačkoj županiji, zajedno s vinom”, kazao nam je organizator ovog turnira Mario Mandurić iz Golf kluba Posušje, pozivajući sve da vikend iskoriste dolaskom na posuški golf terenu i uživaju u dobroj igri golfera i druženju, te da se okušaju u ovom sportu.

Gospodin Mandurić je, uz to, na turnir najavio dolazak više od osamdeset golfera iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Švedske, ali i, što je za ovaj kraj jako neobično i golfere iz SAD-a, Kanade, Australije uz dolazak više profesionalnih igrača golfa. Do sada su se na turnir prijavila čak 83 golfera.

Također, jako zanimljiva priča ovog turnira je i da će na dvije rupe koje domaćin odredi biti postavljeno vino i pršut gdje se može stati, kušati hercegovački pršut i naravno popit 1 dcl vina, pa se s time umanjuje jedan udarac u igri.

Sutra se na Topali igra u dva turusa, prvi počinje u 8.15 sati,a drugi u 12.45 sati.

Objava Na golf terenu Topala u Posušju ove subote igra se 15. Vinski turnir pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas