Muškarac pokušao uvući 10-godišnjaka u kombi, ali sve je vidio Duško iz Knina: ‘Spasili smo dva mlada života‘

OGLAS

Njemački mediji izvještavaju o drami koja se događala jednom maloljetniku na putu do škole u Böblingenu, u saveznoj pokrajini Baden-Württemberg, donosi Bild, a prenosi Jutarnji list.

Jedan je muškarac u svoj kombi pokušao uvući 10-godišnjeg dječaka, ali su srećom sve vidjeli slučajni prolaznici koji su uspjeli spriječiti otmicu.

Prema policijskom izvješću, sve se dogodilo u srijedu u 8 sati ujutro u ulici u južnom dijelu grada, dok je dječak išao u školu.

Bild piše kako postoji videozapis koji prikazuje kombi, u koji je muškarac htio uvući dijete. RIječ je o tamno sivom Volkswagenu T5, a stražnja stakla su obložena srebrnom podlogom, kako se ništa ne bi moglo vidjeti.

Dvoje prolaznika začuli su vapaje u pomoć, a policija tvrdi da su dječaka izvukli iz kombija i zadržali osumnjičenika do dolaska policije. Na snimci se vide dvojica muškaraca u radnom odijelu kako razgovaraju ispred bagera s policijom, no ne zna se je li riječ o herojima koji su spasili maloljetnika.

Policija provodi očevid dok je 51-godišnjak u pritvoru. Sutra će biti saslušan kod suca.

Duško Vukobrat, rodom iz Knina, na Facebooku je objavio snimku nakon spašavanja dječaka tvrdeći da su on i njegov kolega spasili dva mlada života, prenosi Jutarnji list.

Objava Muškarac pokušao uvući 10-godišnjaka u kombi, ali sve je vidio Duško iz Knina: ‘Spasili smo dva mlada života‘ pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas