MUP HBŽ: Obavijest kandidatima

Broj: 02-03-30-464-263/22
Dana, 27.06.2022. godine
PREDMET: Obavijest za kandidate

Obavještavaju se kandidati da će dana 27.06.2022. godine u 15,00 sati, na oglasnim pločama u sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova Kantona 10 i na oglasnim pločama Policijskih uprava i Policijskih postaja izvan sjedišta, biti objavljena Lista kandidata nakon testa intervju broj: 02-03-30-464-262/22 od 27.06.2022. godine, kako bi kandidati mogli izvršiti uvid u bodove ostvarene na navedenom testu.

Obzirom da je okončan postupak testiranja kandidata, Povjerenstvo za izbor će policijskom komesaru dostaviti listu uspješnih kandidata sa brojem osvojenih bodova na svakom testu i ukupnim brojem bodova, listu kandidata koji su isključeni iz postupka odabira na temelju rezultata testiranja i listu kandidata koji nisu pristupili testiranju, nakon čega će policijski komesar izvršiti odabir kandidata radi upućivanja na liječnički pregled.

Sve gore navedene liste, zajedno sa Listom odabranih kandidata koju Povjerenstvu dostavi policijski komesar, objaviti će se na oglasnim pločama u sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova Kantona 10 i na oglasnim pločama Policijskih uprava i Policijskih postaja izvan sjedišta, najkasnije do dana 05.07.2022. godine.

O točnom danu i vremenu objave navedenih listi, kandidati će biti blagovremeno obaviješteni na web stranici MUP-a.

POVJERENSTVO ZA IZBOR

livnovine.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi