More
  VijestiMostarski studenti biraju novi saziv Studentskog zbora SUM-a

  Mostarski studenti biraju novi saziv Studentskog zbora SUM-a

  Studentski izbori 2021. godine na kojima će studenti Sveučilišta u Mostaru (SUM) birati svoje predstavnike, održat će se u ponedjeljak, 15. studenoga, u vremenskom periodu od 9 do 15 sati.

  Pravo glasanja imaju svi studenti SUM-a, a ovi izbori bit će specifični po tome što se skoro sva imena u trenutnom sazivu zbora mijenjaju, samo nekolicina trenutnih predstavnika su se ponovo kandidirala što znači da u Zbor dolaze nova lica s novim idejama i projektima, priopćeno je iz Predsjedništva Studentskog zbora SUM-a.

  Zbor je osnovan 2000. godine i od tada svake godine održava studentske izbore na kojima studenti biraju predstavnike koji će brinuti o studentskim standardima i raditi na dobrobiti studenata Sveučilišta.

  Novoizabrani predstavnici zborova činit će 22. saziv Studentskog zbora SUM-a, a nakon izbora bira se predsjednik, zamjenik i treći član senata Studentskog zbora.

  “Ove godine imamo popriličan broj kandidata, a važno je napomenuti da svaki student bira predstavnika svoje ustrojbene jedinice. Popis kandidata možete pronaći na stranicama Studentskog zbora, biračka mjesta nalazit će se na svakoj ustrojbenoj jedinici SUM-a i biti će jasno označena. Pozivamo sve studente da pristupe izborima kako bi izabrali svoje studentske predstavnike, te ispunili svoje dužnosti kao pripadnici ove akademske zajednice”, navodi se u priopćenju Studentskog zbora SUM-a.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU

  spot_img