Mostarski sambisti odlaze na Europsko sambo prvenstvo u Izrael

Za mostarske sambiste idući tjedan rezerviran je za Europsko sambo prvenstvo koje će se održati u Izraelu od 19-23. 4. 2023.

Sam odlazak na Europsko sambo prvenstvo je veliki uspjeh, međutim članovi mostarskog kluba ovaj put ne idu kao autsajderi i nadaju se nekom uspjehu. Odlazak na EP ovaj klub ne bi mogao organizirati bez nečije pomoći. Jedini koji je prepoznao značaj ovog natjecanja je tvrtka MT Abraham Group bez čije pomoći klub ne bi mogao ni razmišljati o odlasku na ovo prestižno natjecanje. I bez obzira što su kao klub 2022. godine donijeli prve europske medalje u Mostar i BiH, pomaka za nekom pomoći od onih koji bi trebali da pomognu ni ovaj put nema.

mostarski sambisti odlaze na europsko sambo prvenstvo u izrael
Mostarski sambisti odlaze na Europsko sambo prvenstvo u Izrael

Bez obzira na sve, članovi ovog kluba s njihovim trenerom na čelu idu uzdignute glave u pokušaju da naprave bolji rezultat od prošlogodišnjeg i da u Mostar donesu još koju sjajnu medalju.

Nadamo se da ćemo uspjeti opravdati naš odlazak, a našim reprezentativcima želimo mnogo uspjeha i koju osvojenu medalju, poručili su iz kluba.

Na put za Izrael kreće šest članova kluba i reprezentacije, a to su: Rino Vrljić (kadet), Dragan-Paol Senkić (youth), Josip Previšić (junior), Domagoj Jozeljić (junior), Srđan Ajvaz (senior) i Marino Dugandžić (senior).

-Ovim putem se srdačno zahvaljujemo još jednom našem glavnom sponzoru MT Abraham Group bez kojeg ovaj san ne bi mogao biti ostvaren, poručili su iz kluba.

FB.Event.subscribe( 'comment.create', penciCommentCallback ); FB.Event.subscribe( 'comment.remove', penciCommentCallback ); }; (function ( d, s, id ) { var js, fjs = d.getElementsByTagName( s )[0]; if ( d.getElementById( id ) ) { return; } js = d.createElement( s ); js.id = id; js.src="https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=348280475330978&autoLogAppEvents=1"; fjs.parentNode.insertBefore( js, fjs );

window.fbAsyncInit = function () { FB.init( { appId: '348280475330978', autoLogAppEvents: true, xfbml: true, version: 'v3.0' } ); };

}( document, 'script', 'facebook-jssdk' ));

dnevni.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas