More

  Mostarski sajam

  Mostarski sajam je, po broju izlagača i posjetitelja, svakako najuspješnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini.

  Zbog činjenice da je razina gospodarske proizvodnje u Bosni i Hercegovini, upravo kao i njeno tržište, suviše mala da bi opravdala usko specijalizirane sajamske priredbe, donijeli smo odluku da domaćim i inozemnim izlagačima iz različitih poslovnih područja omogućimo da, jedanput godišnje, svoja postignuća pokažu na jednom mjestu.

  Cijenjeni izlagači, dragi posjetitelji! Uvijek biti prvi, za nas ne znači da želimo biti prvi po brojčanim pokazateljima; želimo biti Sajam koji uvijek i iznova nudi bolje i više.

  Tim kreativnih, inovativnih i visokoobrazovanih ljudi koje imamo, na rapolaganju su za sve vaše sugestije o tome kako unaprijediti razinu sajamskih usluga koje nudimo.

  Mostarski sajam
  Mostarski sajam posjeti na desetine hiljada posjetitelja

  Proizvodi iz metalske i građevinarske industrije, poljoprivredne i prehrambene oblasti, najnovija postignuća iz automobilske industrije, oblasti visokih tehnologija, ali i ponuda uslužnih djelatnosti od bankarskih do turističkih, tradicionalno su zastupljeni na našem Sajmu u količini i asortimanu koji zadovoljava globalne poslovne potrebe.

  Zemljopisna pozicija Hercegovine, kao najjačeg tranzita izmedu zemalja i kultura idealno je mjesto za razvijanje poslovnih veza koje spajaju dijelove europskih i svjetskih tržišnih prostora. Sa svojim turističkim potencijalima, bogatom povijesnom i kulturnom baštinom, Mostar i Hercegovina su ujedno i idealna destinacija za ugodan i sadržajan odmor.

  U Mostarskom sajmu posebno smo ponosni na jednu od naših specijaliziranih sajamskih manifestacija pod nazivom “Vina i vinogradarska oprema”.

  mostarski sajam
  Mostarki sajam je prestižna manifestacija u BiH, Hrvatskoj i regionu

  Organiziranje jedne ovakve manifestacije uz naša nastojanja da svojim izlagacima i posjetiteljima iznova nudimo vrijednost više predstavlja i zadovoljenje naše vlastite potrebe da budemo promotori gospodarskih tradicija podneblja u kojem egzistiramo i djelujemo.

  Naime, motivi grožda i vinove loze u Hercegovini su pronađeni na stećcima i u dokumentima koji datiraju još od srednjeg stoljeća.

  Mostarski sajam d.o.o. dio je mreže ASOCIJACIJE SAJMOVA JUGOISTOČNE EUROPE. Članstvo u ovoj uglednoj asocijaciji još je jedan od pokazatelja poslovne vrijednosti Mostarskog sajma, prepoznatih i izvrsno primljenih u vlastitoj poslovnoj branši.

  Poštovani izlagači, pozivamo Vas da budete dijelom čuvenih sajamskih dana u Mostaru. Vaš jamac za nove i korisne poslovne kontakte, uspješne ugovore, dobru promociju i ugodno druženje jest tvrtka Mostarski sajam d.o.o. Mostar.

  mostarski sajam
  Mostarski sajam je nešto što trebate posjetiti barem jednom u par godina

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena 5 / 5. Brojanje glasova: 4

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU

  spot_img