back to top

Monstrum iz Tuzle ostavio poruku na vratima stana, majka pokušala spasiti djecu

Istražitelji su jučer pronašli sjekiru u stanu u tuzlanskom naselju Stupine, vjerovatno korištenu za ubojstvo žene i dvoje maloljetne djece.

Očevid u stanu gdje su pronađena beživotna tijela 34-godišnje žene i njenih dvoje djece, uzrasta devet i dvije godine, trajao je cijeli dan, javlja Klix.ba.

Policija je intervenirala nakon dojave o muškarcu koji je skočio s balkona zgrade, i nakon što su pronašli njegovo tijelo, ušli su u stan gdje su pronašli mrtvu ženu i dvoje djece.

Neslužbeni izvori navode da su žrtve supruga i djeca muškarca koji se bacio s balkona. Istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti ove tragedije.

Tužiteljstvo je potvrdilo vezu između samoubistva muškarca i ubistva žene i djece, ali identiteti nisu objavljeni. Lokalni mediji su prenijeli kako se radi o Mujagi Čikušiću, medicinskom tehničaru.

Prema neslužbenim informacijama, motiv ubistva bi mogla biti ljubomora. Čičkušić se nedavno vratio iz Njemačke gdje je radio kao medicinski tehničar, dok je supruga također radila u istoj struci.

Istražitelji vjeruju da je muškarac isplanirao ubistvo te ostavio poruku na vratima stana. Supruga je pokušala spasiti djecu, ali nije uspjela. Policija istražuje poruku i imena navedena na njoj.

Monstrum iz Tuzle na vratima stana ostavio poruku. Majka je pokušala spasiti djecu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Mostarski.info )

Popularno danas