MOGU DA OBRLATE KOGA ŽELE ZA TREN Manipulativne osobine najizraženije kod 3 horoskopska znaka

Svi ljudi na neki način manipulišu, pa čak to bile sitne manipulacije djeteta u odnosu sa roditeljima. Međutim, najjednostavnije rečeno, manipulacija je način da se upravlja slabostima drugih. Među pripadnicima horoskopskih znakova postoje oni koje karakteriše izrazito manipulativno ponašanje. A evo koji su to.

Vaga

Vaga se vodi šarmantnim i slatkim manipulacijama. One su vješte u mjerenju potreba i očekivanja u svakoj interakciji. Čak i kada se čini da Vaga želi da pomogne i da radi za interes druge strane, uvijek postoji nešto iza toga. One su toliko “đavolski” simpatične da se uvijek izvuku na šarm kod naivnijih ljudi, ali ponekad su i u pravu, pa su čak spremne da plate za tu privilegiju.

Škorpija

Škorpiji je cilj da uvijek i u svemu bude pobjednik. Ponekad im ide od ruke da odlično manipulišu umovima drugih, a da nisu svjesni svoje moći. Dobri su u predviđanju poteza i motiva drugih, pa je lako da budu malo ispred svih i da napreduju.

Oni su najsamopouzdaniji i najuvježbaniji i pravi majstori manipulacije koji mogu da uz sebe privole svakoga pomoću nekih taktika, koristeći um, treptaje očima ili oblizivanje usana. Ni manipulacija licem, koja je direktna, nije manje suptilna od nevidljive, tvrde astrolozi.

Jarac

Manipulacija je za njih sport i prirodna vještina koju koriste kako bi identifikovali slabosti kod drugih i često da ih iskoriste za neki svoj materijalni dobitak. Oni često na ljude gledaju kao na šahovske figure, a na njihovu ranjivost kao na priliku, piše Magazin Novosti.

Uvijek će svoju manipulaciju pravdati kao pokušaj da drugima pomognu da ostvare potencijal. Oni su tu da ostvare pobjedu, bez obzira na sredstvo, uglavnom tvrdeći kako su dobre namjere iza toga. Na taj način ostvaruju velike poslovne uspjehe.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas