back to top

Mladi nogometni talenti osvajaju Neum: Četvrti turnir prijateljstva od 7. do 9. lipnja

HNK Neum ponosno najavljuje Četvrti turnir prijateljstva, koji će se održati u Neumu od 7. do 9. lipnja. Ovaj uzbudljivi sportski događaj okupit će preko 750 djece u tri uzrasne kategorije – U11, U9 i U8. Turnir je međunarodnog karaktera, a na natjecanju će sudjelovati ukupno 52 ekipe, što jamči dinamičan i nezaboravan vikend pun nogometne akcije.

Neum će tijekom ovih dana postati pravi centar nogometa, s preko 100 utakmica koje će se odigrati na terenima Sportskog centra Neum. Ovaj turnir nije samo prilika za natjecanje, već i za druženje, učenje i stvaranje novih prijateljstava među mladim sportašima iz raznih krajeva.

Završnica turnira održat će se u nedjelju, 9. lipnja, kada će biti dodijeljene nagrade za najbolje četiri ekipe u svakoj uzrasnoj kategoriji. Osim toga, posebno će se nagraditi i najbolji pojedinci koji su se istaknuli svojim vještinama, sportskim duhom i fair playom.

– Ovaj turnir ne bi bio moguć bez podrške brojnih volontera, organizatora, sponzora i lokalne zajednice koja je s entuzijazmom prihvatila ovaj sportski spektakl. Srdačno pozivamo sve ljubitelje nogometa, roditelje i prijatelje da dođu i podrže mlade sportaše te uživaju u vrhunskom nogometu i prijateljskoj atmosferi, rekli su iz našeg lokalnog nogometnog kluba.

Vidimo se u Neumu na Četvrtom turniru prijateljstva!

Objava Mladi nogometni talenti osvajaju Neum: Četvrti turnir prijateljstva od 7. do 9. lipnja pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Popularno danas