back to top

Mlade nogometašice iz Posušja osvojile dvije pobjede na regionalnom natjecanju

Proteklog vikenda, u nedjelju, Posušje je bilo domaćin osmog i posljednjeg turnira u Regionalnoj ligi za djevojčice U-13 23/24 – Jug za ovu sezonu. Na stadionu Mokri Dolac su se uz domaće igračice takmičile i tri mlade ženske ekipe: ŽF/NK Emina iz Mostara, ŽFK LEOTAR iz Trebinja i ŽNK Brotnjo iz Čitluka.

Djevojčice Intera su prvo savladale Eminu rezultatom 5:0, zatim bile još uvjerljivije protiv Brotnja 7:0, dok su u trećem meču odigrale neriješeno 0:0 sa Leotarom.

Nakon 24 odigrana kola, Inter je zauzeo drugo mjesto, dok će ekipa Leotara završiti sezonu na prvom mjestu i otići na završni turnir.

Regionalna liga je razvojnog karaktera, sa ciljem da pripremi djevojčice za seniorski nogomet, ali i da im omogući druženje i povezivanje kroz igru.

Ovi turniri su potvrdili da je uvođenje Regionalne lige za djevojčice do 13 godina bilo izuzetno dobro prihvaćeno u praksi, a interes klubova je sve veći, navodi se iz ŽNK Inter Posušje.

Objava Mlade nogometašice Posušja izborile dvije pobjede u regionalnom natjecanju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Mostarski.info )

Popularno danas