MLAD MJESEC VAM MOŽE ISPUNITI ŽELJU Ovo zapišite na papir, a evo gdje spisak treba da stavite

Dok traje energija mladog Mjeseca, možete zapaliti mirišljave svijeće, opuštati se, slušati muziku koja relaksira, ali i vizualizovati svoje želje.

Mlad Mjesec je vrijeme za snove, nove početke i manifestacije. Da li ste maštali o novom autu? Da li želite unaprjeđenje na poslu? Da li tražite ljubav? Šta god želite, budite jasni i zapišite to na papir u obliku liste. Nemojte pisati više od 10 želja kako sebe ne biste previše opteretili. Potrudite se da unesete što više detalja, jer to može povećati vaše sposobnosti ispoljavanja.

Ako se osjećate prijatnije da crtate, čak i ako iste talentovani, predstavite svoje želje crtežima! Možete nacrtati simbole, uskladiti boje sa vašim željama, budite kreativni na svoj način… Mogućnosti su beskonačne. Samo se pobrinite da nacrtate nešto za svaku želju koju želite, bilo da se radi o automobilu, ljubavi, karijeri ili novom predmetu koji želite.

Zatvorite oči i zamislite kako se ostvaruje svaki od snova koje ste naveli. Vidite to u svom umu kao igrani film. Na primjer, ako želite novi automobil, stvorite idealan scenario za sebe sa tim automobilom. Pretvarajte se da ga trenutno vozite i zamislite kako bi to izgledalo.

Da li biste vozili polako? Kako bi unutrašnjost izgledala, mirisala, kako biste se osjećali? Ko bi bio na vašem suvozačevom mjestu? Gdje biste otišli ​​sa njim i kakvu biste muziku puštali u njemu? Učinite da vizualizacija oživi. Uradite ovu vizualizaciju orijentisanu na detalje za svaku želju koju ste naveli.

  FOTO/VIDEO: DOBRO vam maglovito i zadimljeno jutro i s Blidinja!

Kada završite sa vizualizacijom, pokažite svoju zahvalnost za sve što imate i što ćete imati. Možete zadržati listu želja i okačiti je na vidno mjesto u domu kako bi vas svakodnevno motivisala i inspirisala da ostvarite ono što želite. Svaka čista i lijepa želja je dostižna, vjerujte!

 

MLAD MJESEC VAM MOŽE ISPUNITI ŽELJU Ovo zapišite na papir, a evo gdje spisak treba da stavite Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi