back to top

MIZ Livno: Darivanje prvorođene bebe povodom Nove hidžretske godine

Već sedmu godinu zaredom Medžlis Islamske zajednice (MIZ) Livno i Odjel za brak i obitelj obilježavaju Novu hidžretsku godinu posjetom Odjelu za porođaje u županijskoj bolnici u Livnu, kako bi darovali prvorođenu bebu.

Posjetu su ove godine obavili glavni imam hfz. Mahir-ef. Kevrić i muallima Šejla M.K.

Prvog dana Nove godine, dvije majke su donijele na svijet prekrasne djevojčice, te su primile simbolične poklone od MIZ Livno.

– Zahvaljujemo se divnim mamama koje su nas primile i dopustile nam da podijelimo radost prinove. Hvala Mirnesi Đugum i Nini Penić, koje su na svijet donijele dvije prekrasne djevojčice. Želimo im brz oporavak, a njihovim bebama svako dobro u odrastanju i budućem životu – istakla je koordinatorica Odjela za brak i porodicu, muallima Šejla M.K.

Glavni imam je izrazio zahvalnost upravi Odjela za ženske bolesti i porođaje, županijske bolnice u Livnu „Dr. Fra Mihovil Sučić“, na čelu sa prim. Draženom Vrdoljak, dr. med. spec. ginekologije i glavnom medicinskom sestrom Emina Kaniža, bacc. zdravstva na srdačnom prijemu i mogućnosti da organizuju ovu posjetu. Naglasio je važnost radovanja novim životima i dijeljenja radosti međusobno, te potrebu da se s vremena na vrijeme podsjetimo kako je divno dijeliti radost.

Medžlis IZ Livno je tom prilikom zaželio svima sretnu, uspješnu i blagoslovljenu Novu hidžretsku 1446. godinu.

(Preporod.info)

miz livno: darivanje prvorođene bebe povodom nove hidžretske godine
Vrtlarija Šarić Livno

Izvor: ( relax-portal.info / Mostarski.info )

Popularno danas