Misijski dan u Studencima

Svjetski dan misija ove se godine obilježavao pretposljednje nedjelje u mjesecu, 23. listopada, te je bila prigoda da se uvijek iznova prisjetimo da smo kao kršćani svi pozvani biti misionari, pozvani biti svjedoci Božje ljubavi prema svakomu čovjeku.

U župi i svetištu Presvetog Srca Isusova u Studencima milostinja darovana pod svetim misama je dar i podrška upravo misijskih djelovanja diljem svijeta. Osim milostinje koja se daruje u misije, mladi iz župe pripremili su za župljane i razne vrste kolača i ostalih slastica, a bilo je i maslinovog ulja, te pića, ne samo za osvježenje.

Po završetku svetih Misa mladi su ponudili svima sve što su pripremili za ovaj dan, a vjernici su „imali razumijevanja“ pa su gotovo sve „pokupovali“, uz osvježenje, naravno.

Posebno je bilo lijepo čuti kako djeca iz studenačkog vrtića pjevaju duhovnu pjesmu na jeziku Swahili što su ih naučile vrijedne “tete” što rade u vrtiću.

mile kraljević/radio ljubuški

Objava Misijski dan u Studencima pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

radioljubuski.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi