More

  Ministarstvo prosvjete HNŽ-a raspisalo natječaj za stipendije

  Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovitim studentima prvog i drugog ciklusa visokog obrazovanja s područja te županije za akademsku 2021./2022. godinu.

  Kandidat je obvezan prijaviti se putem on-line obrasca na internet stranici Ministarstva (VIDEO) koji, nakon popunjavanja, treba isprintati, potpisati i dostaviti zajedno s ostalom potrebnom dokumentacijom.

  Natječaj za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovitim studentima s područja HNŽ-a u akademskoj 2021./2022. godini i Odluka o deficitarnim zanimanjima u akademskoj 2021./2022. godini može se pogledati na stranici Ministarstva u priloženim dokumentima.

  Iz sredstava Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a, županijska Vlada je objavila također javni poziv za pomoć mladim znanstvenicima-istraživačima s područja te županije. 

  Aplikanti se mogu prijaviti za jedan od sljedećih programa sufinanciranja: troškovi III. ciklusa obrazovanja (doktorskih studija), znanstveno-istraživački/umjetničko-istraživački rad u sklopu izrade doktorske disertacije, troškovi obrane doktorske disertacije, objavljivanje znanstveno-istraživačkih/umjetničko-istraživačkih radova u međunarodnim časopisima i sudjelovanje na međunarodnim konferencijama, te potpora izdavanju novije znanstvene i stručne literature, te sveučilišnih udžbenika, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

  najnovije

  spot_img