back to top

Ministar Ramo Isak u Tomislavgradu: Malo koja županija se može pohvaliti ovako kvalitetnim stupnjem sigurnosti kao HBŽ!

“Malo koja županija se može pohvaliti ovako kvalitetnim stupnjem sigurnosti kao HBŽ” – rekao je danas prilikom radne posjete Hercegbosanskoj županiji federalni ministar MUP-a Ramo Isak.

“Zajedno ćemo raditi, graditi i boriti se protiv kriminala jer u kriminalu nema nacije ni vjere, kriminalac je kriminalac, a mi ministri koji se trebamo boriti protiv toga ćemo omogućiti policiji bolje uvjete dakle bolju plaću i opremu za tu borbu.” – dodao je.

Prije posjeta Tomislavgradu, u zgradi Vlade HBŽ u Livnu je održan radni sastanak na kojem su nazočili predsjednik Vlade HBŽ dr. sc. Ivan Vukadin, ministar MUP-a Mario Lovrić, dr. Nediljko Rimac – federalni ministar zdravstva i Mario Pavlinović – ministar policije.

Ministar je zatim sa zastupnicima Federalnog parlamenta Dragom Stanićem i Petrom Galićem te načelnikom općine Tomislavgrad Ivanom Buntićem, izaslanstvom iz Livna i službenicima PP Tomislavgrad obišao prostorije PP u Tomislavgradu, a koje se nisu renovirale zadnjih 50 godina i obećao poduzeti sve u njegovoj moći kako bi pribavio potrebna sredstva za sanaciju i renoviranje tih prostorija i nabavku opreme.

ministar ramo isak u tomislavgradu: malo koja županija se može pohvaliti ovako kvalitetnim stupnjem sigurnosti kao hbž!

”Što više mi doniramo i omogućimo materijalno to će lakše biti Vladi i ministru povećati plaće policijskim službenicima.” – istaknuo je federalni ministar za Radio Tomislavgrad.

Ministar MUP-a HBŽ Mario Lovrić je izrazio zadovoljstvo posjetom, razmjenom iskustava i dogovorenim projektom za renoviranje zgrade PP Tomislavgrad.

“Jako sam zadovoljan stanjem sigurnosti u našoj županiji i donijeli smo zaključak da je upravo ova županija jedna od najsigurnijih u Federaciji.” – naveo je ministar Lovrić.

ministar ramo isak u tomislavgradu: malo koja županija se može pohvaliti ovako kvalitetnim stupnjem sigurnosti kao hbž!

Radio Tomislavgrad/PRO TV

 

Objava Ministar Ramo Isak u Tomislavgradu: Malo koja županija se može pohvaliti ovako kvalitetnim stupnjem sigurnosti kao HBŽ! pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas