back to top

Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježen u Edukacijsko-rehabilitacijskom centru Sveti Josip Radnik

Edukacijsko-rehabilitacijski centar Sveti Josip Radnik – Čitluk upriličio je danas prigodno druženje povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Na druženju članova Udruge Susret i djelatnika edukacijsko-rehabilitacijskog centra s njihovim prijateljima iz različitih ustanova i udruga zapaljena je prva svijeća na adventskom vijencu.

Inače, u edukacijsko-rehabilitacijskom centru u Potplju danas se obilježava i Dan otvorenih vrata pa su pa su na zajedničko druženje sa članovima Udruge Susret i s terapeutima došli fra Ivan Slišković ispred Župnog ureda Čitluk, predstavnici Općine Čitluk, Centra za socijalni rad Čitluk, Kulturno-informativnog centra Čitluk, Osnovne glazbene škole Brotnjo, HKUD Didak, udruge Marijine ruke, članovi Frame Čitluk, kao i ostali prijatelji osoba s invaliditetom i djece s poteškoćama u razvoju.

međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježen u edukacijsko-rehabilitacijskom centru sveti josip radnik

Prvu adventsku svijeću, u zajedništvu sa svim okupljenima, upalila je Iva Bulić.

međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježen u edukacijsko-rehabilitacijskom centru sveti josip radnik

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Edukacijsko-rehabilitacijski centar Sveti Josip Radnik snimio je kratki film koji prikazuje životna iskustva roditelja i odgojitelja, njihove svakodnevne aktivnosti, izazove s kojima se susreću te koliko je otvaranja Edukacijsko-rehabilitacijskog centra Sveti Josip Radnik – Čitluk od velike važnosti.

The post Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježen u Edukacijsko-rehabilitacijskom centru Sveti Josip Radnik appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas