MATE PERKOVIĆ iz Tomislavgrada izabran za predsjednika ZU HVIDR-a HVO HBŽ

Na VIII. Izvještajno – izbornoj Skupštini Zajednice udruga HVIDR-a HVO HBŽ koja je održana u četvrtak u Livnu za predsjednika je izabran Mate Perković iz Tomislavgrada .
Od strane 23 člana ove braniteljske udruge koliko je bilo nazočno Skupštini, prema utvrđenom dnevnom redu i poslovniku o radu Ante Jukić iz Livna je izabran za dopredsjednika ZU HVIDR-a HVO HBŽ.
Slijedom Poslovnika u Nadzorni odbor izabrani su Ivica Kovač, Anđelko Brešić i Anđelko Pavić, a u Sud časti po izboru nazočnih ušli su Dragan Petrović, Nikola Kelava i Ivan Krišto.


Ovom izbornom skupštinom u tijela udruge su izabrani predstavnici tomislavgradske i livanjske podružnice udruga HVIDR-a, dok Kupreška podružnica nije dostavila do dana održavanja sjednice prijedloge svojih kandidata gdje ih pripadaju mjesta dopredsjednika te po jednog člana u Nadzorni odbor i Sud časti ZU HVIDR-a HVO HBŽ.
Skupština je stoga usvojila Zaključak kojim se obvezuje održavanje ponovne Skupštine ZU HVIDR-a HVO HBŽ nakon što svoje prijedloge za ta mjesta dostavi Kupreška podružnica HVIDR-a.
Na kraju novi predsjednik ZU HVIDR-a HVO HBŽ Mate Perković se u svom obraćanju zahvalio svim nazočnima na Skupštini te je u sljedećem razdoblju najavio nekoliko smjernica u kojem pravcu bi trebala ići udruga misleći prije svega na socijalnu i pravnu zaštitu njezinih članova, priopćeno je iz ZU HVIDR-a HVO HBŽ.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi