Marino Vidović iz Livna među dobitnicima nagrade “Suncokret ruralnog turizma – Sunflower Award“ 2023.

Sinoć je u Gospodarskom centru u Osijeku održana svečana dodjela ovogodišnjih nagrada “Suncokret ruralnog turizma – Sunflower Award“. Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” po jedanaesti put je dodijelila nagrade najboljima.

Na dodjeli su sudjelovali između ostalih ministar obrane i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Ivan Anušić, delegacije ministarstava Republike Hrvatske, mnogobrojni Župani, gradonačelnici i načelnici te delegacije županija iz Bosne i Hercegovine. Hercegbosansku županiju predstavljali su Tomislav Barišić savjetnik predsjednika Vlade Hercegbosanske županije i  Franimir Seser iz Ureda predsjednika Vlade.

Ukupno je u osam kategorija bilo 197 prijavljenih, a delegacija Hercegbosanske županije bila je izrazito ponosna jer je među dobitnicima nagrade bio i Marino Vidović vlasnik planinarskog obrta „Mountain Experience Guides“, Livno, koji je osvojio brončanu povelju u kategoriji “Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru”.

Vlada HBŽ

Objava Marino Vidović iz Livna među dobitnicima nagrade “Suncokret ruralnog turizma – Sunflower Award“ 2023. pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas