Mališani iz Dječjeg vrtića Čitluk obilježili skorašnje blagdane

Polaznici Dječjeg vrtića Čitluk, u pratnji svojih odgojiteljica, posjetili su danas Spomen križ poginulim braniteljima Brotnja i spomen obilježje nastradalima u Drugom svjetskom ratu, poraću i Domovinskom ratu iz župe Krista Kralja Čitluk, gdje su paljenjem svijeća i zajedničkom molitvom obilježili skorašnje blagdane, blagdan Svih svetih i Dušni dan.

Mališani su kod Spomen križa zapalili svijeće povodom predstojećih blagdana Svih svetih i Dušnog dana, a nakon što su zajednički izrekli molitve, mališani su također posjetili spomen obilježje stradalim braniteljima iz župe Krista Kralja – Čitluk.

Kod spomen obilježja podignutog u spomen na branitelje i ratne žrtve iz župe Krista Kralja nastradale u Drugom svjetskom ratu, poraću i Domovinskom ratu, mališani su također zapalili svijeće i izrekli molitve.

Mališani iz Dječjeg vrtića Čitluk obilježili skorašnje blagdane

Tijekom posjeta čitlučkom groblju Podadvor također su posjetili i pomolili se kod posljednjeg počivališta Mare Bevanda, nekadašnje djelatnice Dječjeg vrtića Čitluk te kod posljednjih počivališta svojih djedova, baka i ostale rodbine.

The post Mališani iz Dječjeg vrtića Čitluk obilježili skorašnje blagdane appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi