back to top

Ljubuški Outdoor festival ove godine krajem svibnja

Poznat je termin četvrtog po redu izdanja Ljubuški Outdoor Festivala. Već tradicionalni festival sporta, zabave i rekreacije na otvorenom održat će se u od 23. do 26. svibnja 2024. godine.

LJOF je manifestacija koja u Ljubuškom označava početak turističke sezone. Manifestacija je to koja kroz svoj vrlo raznolik program od natjecanja u trčanju, biciklizmu, paraglidingu, kajakarenju, do raznih outdoor radionica, programa za djecu i koncertnog dijela za svakoga nudi po nešto i zamišljena je kao family friendly događaj, odnosno događaj namijenjen za sve dobne skupine od djece do onih starijih.

Ljubuški Outdoor Festival u cjelini čini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti kojim će se povezati i revitalizirati razasuta kulturno-povijesna i prirodna baština duž natjecateljskih ruta. Paragliding natjecanje, trkačke, biciklističke i trail staze povezuje rijeka Trebižat koja pored svog hidrološkog potencijala baštini i dva prirodna bisera: vodopade Kravicu i Koćušu. Ruta povezuje i nacionalne spomenike kulture, rimski vojni logor na Gračinama i tvrđavu hercega Stjepana Kosače koje predstavljaju posebno bogatstvo ovog festivala.

Prijave za natjecanja

Ponovno pod sloganom ”Odaberi svoju avanturu” LJOF poziva sve zaljubljenike u sportove na otvorenom da rezerviraju kraj svibnja za outdoor druženje na otvorenom u Ljubuškom i prijave se na vrijeme putem službenih stranica Ljubuški outdoor festivala.

Sve detalje vezano za natjecanja na LJOF-u kao i prijave uskoro ćete moći pronaći na našoj web stranici www.ljof.ba.

Ljubuški Outdoor festival ove godine krajem svibnja

Program

I ove godine LJOF će u svom programu uz sportska natjecanja ponuditi i različite aktivnosti za sve željne rekreacije i zabave na otvorenom. Ponovo će uz sportski i rekreativni dio festivala organizatori posjetiteljima priuštiti i glazbene poslastice u večernjim terminima festivala. Zato pratite novosti na LJOF stranicama i uskoro saznajte sve o programu četvrtog LJOF-a, poručuju iz JP Parkovi Ljubuški, jedni od nositelja organizacije Ljubuški Outdoor Festivala.

Suradnja i zajedništvo svih volontera i sudionika u organizaciji koja se realizira kroz ovuu manifestaciju čini organizatore posebno ponosnim i daje snagu da nastave s aktivnostima i promocijom Ljubuškog i Hercegovine kao destinacije za aktivni turizam.

ljubuški outdoor festival ove godine krajem svibnja
Ljubuški Outdoor festival ove godine krajem svibnja

Ljportal / ljof.ba

Objava Ljubuški Outdoor festival ove godine krajem svibnja pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas