Ljubuški: Najava događanja

JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški -Gradska Knjižnica

Otvorena izložba slika
Ljubiteljima umjetnosti svoje slike predstavljaju polaznici tečaja koji su pod stručnim vodstvom prof. Jure Paponje kroz protekla četiri mjeseca, prolazeći kroz razne likovne tehnike, marljivo stvarali umjetnička djela.

Izložba će biti otvorena do 15. prosinca te će svi posjetitelji Knjižnice Ljubuški biti u prigodi vidjeti izložbeni postav.

Subota 9.12. 2023.

Udruga mladih Agape najavljuje izvedbu predstave “Strah naš svagdašnji”. Predstava će biti ovu subotu 9.12. u 20:00h u Kulturnom centru u Ljubuškom !! U predstavi glume Tonka Nosić, Ivan Mlinarević,Mihaela Šimović, Antonio Matić i Denis Nižić.Redatelji su Sead Đulić i Nikolina Herceg.

Ulaznice po cijeni od 10 KM su u prodaji u kafićima Bell Ami, Stretford Station i Toscana.

Zbog ograničenog broja sjedećih mjesta i ulaznice će biti ograničene, zato požurite po svoju ulaznicu.
Predstava će biti ovu subotu 9.12. u 20:00h u Kulturnom Centru u Ljubuškom !! Očekujemo vas u velikom broju, poručuju iz Udruge Agape.

Srijeda 13.12.2023.

Don Damir Stojić svećenik salezijanac dolazi na Humac na duhovni susret Dođi doma. U Domu sv. Ante na Humcu u srijedu 13. prosinca u 19 sati održat će predavanje na temu “Karizmatik ili fanatik?”!

Srijeda 13.12.2023.

Inicijativni Odbor za osnivanje Udruge planinarskog društva Vrlosinj poziva sve ljubitelje prirode, planine, zdravog i aktivnog načina života da dođu na Osnivačku Skupštinu .Skupština će se održati u srijedu 13.12.2023.god. u 18h u Gradskoj vijećnici. Nakon osnivačke skupštine u 19h, HPD Vrlosinj Ljubuški organizira promociju knjige “Penjačevi zapisi” autora Stipe Božića, jednog od najuspješnijih hrvatskih i svjetskih alpinista, te putopisno predavanje Stipe Božića i Maria Celinića. Nakon predstavljanja knjige i putopisnog predavanja predviđeno je druženje uz prigodni domjenak.
Svi ste dobrodošli!
HPD Vrlosinj Ljubuški

Program manifestacije Advent u Ljubuškom

Ljubuški: Najava događanja
ljubuški: najava događanja

Objava Ljubuški: Najava događanja pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas