Ljubuški: Najava događanja

Ponedjeljak 11.12.2023. -ADVENT U LJUBUŠKOM-Kino u posjeti!

U Kulturnom centru Ljubuški danas se održavaju projekcije filmova sljedećim redoslijedom:

15:00h Patke selice, crtani film

17:00h Patke selice, crtani film

19:00h Napoleon, epski, povijesni, dramski film

Riječ je o najnovijim filmskim hitovima koji su izazvali velik interes i napunili kino dvorane diljem svijeta.

Crtani film „Patke selice“ je osmišljen na način da ukaže djeci na važnost sklapanja novih prijateljstava jer će na taj način kroz život postići mnogo više nego što sami mogu zamisliti.

Napoleon je novi film Ridleya Scotta koji se počeo prikazivati u kinima 22.11.2023. S Joaqinom Phoenixom, koji ima glavnu ulogu u filmu, Scott istražuje podrijetlo Napoleona Bonapartea, njegov brzi i nemilosrdni uspon do krunidbe za cara kao i njegov odnos sa suprugom Josephine de Beauharnais, koju glumi Vanessa Kirby. Uz to se u filmu prikazuje i niz stvarnih povijesnih događaja kao što je bitka kod Waterlooa.

Ulaz je besplatan, svi su dobrodošli!

Srijeda 13.12.2023.

Don Damir Stojić svećenik salezijanac dolazi na Humac na duhovni susret Dođi doma. U Domu sv. Ante na Humcu u srijedu 13. prosinca u 19 sati održat će predavanje na temu “Karizmatik ili fanatik?”!

Srijeda 13.12.2023.

Inicijativni Odbor za osnivanje Udruge planinarskog društva Vrlosinj poziva sve ljubitelje prirode, planine, zdravog i aktivnog načina života da dođu na Osnivačku Skupštinu .Skupština će se održati u srijedu 13.12.2023.god. u 18h u Gradskoj vijećnici. Nakon osnivačke skupštine u 19h, HPD Vrlosinj Ljubuški organizira promociju knjige “Penjačevi zapisi” autora Stipe Božića, jednog od najuspješnijih hrvatskih i svjetskih alpinista, te putopisno predavanje Stipe Božića i Maria Celinića. Nakon predstavljanja knjige i putopisnog predavanja predviđeno je druženje uz prigodni domjenak.
Svi ste dobrodošli!
HPD Vrlosinj Ljubuški

Program manifestacije Advent u Ljubuškom

JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški -Gradska Knjižnica

Otvorena izložba slika
Ljubiteljima umjetnosti svoje slike predstavljaju polaznici tečaja koji su pod stručnim vodstvom prof. Jure Paponje kroz protekla četiri mjeseca, prolazeći kroz razne likovne tehnike, marljivo stvarali umjetnička djela.

Izložba će biti otvorena do 15. prosinca te će svi posjetitelji Knjižnice Ljubuški biti u prigodi vidjeti izložbeni postav.

Objava Ljubuški: Najava događanja pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas