Livnjaku radi nasilničkog ponašanja i zapaljenja automobila predložen jednomjesečni pritvor

Postupajući tužitelj Županijskog tužiteljstva HBŽ-a je Općinskom sudu u Livnu, na temelju čl. 146. st. 1 točke b) i c) ZKP FBiH, podnio prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora protiv A.B. rođenog 1991. godine u Livnu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Nasilničko ponašanje i kazneno djelo Izazivanje opće opasnosti.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 08./09.07.2022. godine u periodu od 22,15-03,00 sati, u ugostiteljskom objektu „Hani“ u ulici Silvija Strahimira Kranjčevića br. 20 u Livnu, u alkoholiziranom stanju, svoju suprugu, oštećenu A.B. verbalno vrijeđao, a zatim na istu nekoliko puta fizički nasrnuo, uslijed čega je A.B. zadobila tjelesne ozljede, a isti je također, dana 09.07.2022. godine, oko 03,00 sati prilikom izlaska iz navedenog ugostiteljskog objekta, na za sada nepoznat način, zapalio unutrašnjost vozila marke Audi A 80, uslijed čega je došlo do požara istog, a koji je izazvao opasnost za druga vozila kao i za stambene i poslovne objekte koji se nalaze u neposrednoj blizini.

Nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni je uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu predan na nadležno postupanje Županijskom tužiteljstvu Livno te je nakon donošenja naredbe o provođenju istrage i ispitivanja osumnjičenog Općinskom sudu u Livnu upućen obrazloženi prijedlog za određivanje pritvora.

Istraga u kaznenom predmetu je u tijeku.

relax-portal.info

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi