Legendarni hrvatski napadač na čelu omladinske škole GOŠK-a

Za predsjednika Upravnog odbora kluba imenovan je Donko Jović, ministar poljoprivede, vodoprivrede i šumarstva HNK/Ž, dok je drugi potpredsjednik kluba uspješni poduzetnik Ivan Kraljević iz Ljubuškog.

Predsjednik Skupštine je Nikica Pehar, dopredsjednik Nikica Sušak, a stari-novi predsjednik je Lujo Ilić.Prvi potpredsjednik kluba je Goran Sušak.

Šef omladinske škole NK GOŠK biće Nikica Jelavić, čuveni hrvatski fudbaler i bivši reprezentativac ove zemlje. Jelavić je proveo i nekoliko zapaženih sezona u Premiershipu igrajući za Everton, Hull City i West Ham United. 

Na funkciji direktora kluba ostaje Andrija Jurković.

Članovi Upravnog odbora kluba su:Andrija Jurković, Marko Pavlović, Željko Lovreć, Anđelka Jurković, Ivan Ilić, Damir Obad, Antonio Blažević, Ilija Jurković, Marica Jovanović, Nikica Jelavić.

“Moramo svakako istaći sjajnu atmosferu koja je vladala sinoć među svim članovima Upravnog odbora, gdje su svi iskazali veliku želju da zajedničkim snagama krenemo ka Premijer ligi naše zemlje, te samu organizaciju kluba dignemo na još veći nivo. Već sinoć su napravljene smjernice, danas su potpisana dva nova imena, a blizu potpisa je još nekoliko provjerenih pojačanja.

Zahvaljujemo se našim navijačima, simpatizerima, svim prijateljima kluba na podršci u proteklom periodu, te smo uvjereni da će tako biti i u narednom periodu. Zajedno smo jači, zajedno idemo do cilja!”, poručili su iz NK GOŠK.

sport1.oslobodjenje.ba

javno.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://www.tnt.ba
Alem je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija naše Grupacije. Voli da piše o svom poslu, marketingu, online zaradi i putovanjima.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru