back to top

Kulturni vodič Ljubuški: Radionice, koncert,predavanje don Damira Stojića,promocija knjige Stipe Božića,sajam meda i maslinovog ulja..

Srijeda 13.12.2023.

Uživajte u predblagdanskoj glazbenoj čaroliji učenika Glazbene škole Ljubuški i pridružite nam se na tradicionalnom koncertu “Ususret Božiću”, 13.prosinca 2023. u 19 sati u Kulturnom centru! Budite nam dragi gosti! Dobrodošli!

Don Damir Stojić svećenik salezijanac dolazi na Humac na duhovni susret Dođi doma. U Domu sv. Ante na Humcu u srijedu 13. prosinca u 19 sati održat će predavanje na temu “Karizmatik ili fanatik?”!

Inicijativni Odbor za osnivanje Udruge planinarskog društva Vrlosinj poziva sve ljubitelje prirode, planine, zdravog i aktivnog načina života da dođu na Osnivačku Skupštinu .Skupština će se održati u srijedu 13.12.2023.god. u 18h u Gradskoj vijećnici. Nakon osnivačke skupštine u 19h, HPD Vrlosinj Ljubuški organizira promociju knjige “Penjačevi zapisi” autora Stipe Božića, jednog od najuspješnijih hrvatskih i svjetskih alpinista, te putopisno predavanje Stipe Božića i Maria Celinića. Nakon predstavljanja knjige i putopisnog predavanja predviđeno je druženje uz prigodni domjenak.
Svi ste dobrodošli!
HPD Vrlosinj Ljubuški

Četvrtak 14.12.2023.

Srednja strukovna škola Ruđera Boškovića u sklopu Adventa u Ljubuškom na trgu dr. Franje Tuđmana u vremenu od 10 do 12 sati poslužit će ukusna jela : grah sa kobasicama, palačinke i slatke vafle. Dođite, uživajte i provedite blagdansko vrijeme zajedno s nama, poručuju iz SSŠ Ruđera Boškovića.

Udruga pčelara kadulja Ljubuški organizira “Sajam meda i pčelinjih proizvoda” na trgu dr. Franje Tuđmana od 18 sati

Udruga maslinara Ljubuški organizira “Izložbu i kušanje maslinovih ulja” na trgu dr. Franje Tuđmana od 18 sati.

____________________________________________________________________________________________________

JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški -Gradska Knjižnica

Otvorena izložba slika
Ljubiteljima umjetnosti svoje slike predstavljaju polaznici tečaja koji su pod stručnim vodstvom prof. Jure Paponje kroz protekla četiri mjeseca, prolazeći kroz razne likovne tehnike, marljivo stvarali umjetnička djela.

Izložba će biti otvorena do 15. prosinca te će svi posjetitelji Knjižnice Ljubuški biti u prigodi vidjeti izložbeni postav.

Ledena avantura u Gradu Ljubuškom je dostupna i ove godine!

Klizalište na trgu dr. Franje Tuđmana Ljubuški, svi građani i posjetitelji mogu besplatno uživati u klizanju.

Objava Kulturni vodič Ljubuški: Radionice, koncert,predavanje don Damira Stojića,promocija knjige Stipe Božića,sajam meda i maslinovog ulja.. pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas