back to top

Kreativna radionica božićnih ukrasa oduševila učenike u Društvenom centru Ljubuškom

U sklopu svečane manifestacije “Advent u Ljubuškom”, Javna ustanova “Kulturno-sportski centar” Ljubuški organizirala je niz zanimljivih božićnih radionica pod nazivom “Božić u srcu”. Druga u nizu ovih kreativnih radionica održana je jučer u prostorijama Društvenog centra u Ljubuškom, a okupila je učenike petog razreda Osnovne škole Marka Marulića. Pod stručnim vodstvom učiteljice Natalije Matijašević i Slađane Milićević izradili su božićne ukrase od glinamola. Od malih ruku nastala su prava mali remek-djela – ukrasi koji odišu maštovitošću i originalnošću.

” U srijedu 20. prosinca, u Knjižnici Ljubuški bit će upriličena izložba literarnih radova na temu “Božić u srcu”, a ujedno izložit će se ukrasi i čestitke nastale na radionicama. “, izjavila je učiteljica Matijašević.

Manifestacija “Advent u Ljubuškom” nastavlja se nizom događanja, a radionice poput ove ostavljaju dragocjen dojam na sve sudionike, pružajući im priliku da pokažu svoju kreativnost i stvaralaštvo.

Radio Ljubuški/ G. Ilić i B. Medić

Objava Kreativna radionica božićnih ukrasa oduševila učenike u Društvenom centru Ljubuškom pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.radioljubuski.ba

Popularno danas